Emotsionaalne hetk! Saates “Märgatud Eestis” abi palunud perekond jõudis lõpuks oma uude koju

uudised.ee

Saate "Märgatud Eestis" uue hooaja esimeses episoodis leidis aset tõeliselt südantsoojendav ja liigutav hetk, kui möödunud aastal abi palunud Reelika perekond lõpuks tänu headele inimestele oma uude koju jõudis. Lagunenud ja hallitavas korteris elanud Reelika perele tuli appi Piret. Oleme tunnistajateks, kuidas ise just traagilise kaotuse üle elanud Piret korraldab Reelikale tõelise jõuluime ning aitab neil eluga edasi minna.

Reelika elas koos oma väikse lapse ning ema Ehaga korteris, mis oli praktiliselt elamiskõlbmatu. Lisaks sellele on tema ema pensionär ja Reelika saab kõigest erivajadustega inimese toetust. Kõige suurem mure korteri juures oli lagi, mis oli antud hetkel lausa nii ohtlik, et võis surmavalt pähe kukkuda. Kuna naised ise ei tea ehitusest ega vajalikest materjalidest midagi, siis ootasid nad kõige suuremat abi just asjatundjate käest, kes ütleksid, mida vaja teha ja kuidas.

Reelika perekonna lugu nägi telekast ka Piret, kellele see tõeliselt hinge läks ja kes oma nõu ja jõuga otsustas neile uue korteri kinkida. Reelika perekonda toetasid sellel teel mitmed heatahtlikud inimesed ja ka Piret ise panustas korteriostu märkimisväärse summa.

Vaata videost emotsionaalset hetke, kui Reelika pere esmakordselt oma uut kodu nägi!

Kommentaarid puuduvad