Lähipäevil kõigub õhutemperatuur 15 miinus- ja kolme plusskraadi vahel

Lähipäevil kõigub õhutemperatuur 15 miinus- ja kolme plusskraadi vahel, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub loode- ja põhjatuul 5-10 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul 1-7 m/s. Külma on 6-12, kohati kuni 15 kraadi, saartel ja läänerannikul kuni -5 kraadi. Päeval pilvkate tiheneb. Keskpäeva paiku jõuab saartele lumesadu ning laieneb pärastlõunal aeglaselt mandrile, kohati tuiskab. Saartel läheb sadu järk-järgult üle lörtsiks ja vihmaks ning on jäiteoht! Hommikupoolikul puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, keskpäeval tugevneb edela- ja lõunatuul saartelt alates 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku -6 kuni -1 kraadi, saartel ja läänerannikul on 0 kuni +3 kraadi. 

Neljapäeva öösel pilves ilm. Sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi ja vihma, kohati tuiskab. Öö hakul puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd pöördub saartelt alates edelasse ja läände ning nõrgeneb 2-8 m/s. Õhutemperatuur on Kesk- ja Ida-Eestis -2 kuni -6 kraadi, Lääne-Eestis -1 kuni +3 kraadi, hommikul temperatuur tõuseb. Päeval on pilves, saartel ennelõunal pilves selgimistega ilm. Lume- ja lörtsipilved liiguvad mandrilt ida suunas, saartele jõuab pärastlõunal uus sajuala lörtsi- ja vihmana. Õhtul levib sadu mandrile ja läheb üle lumeks. Puhub edela- ja läänetuul 2-8, Virumaa rannikul ennelõunal lõuna- ja kagutuul puhanguti 12 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates lõunasse ja kagusse. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, õhtu poole see langeb.

Reede öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, rannikualadel tuiskab, saartel tuleb öö hakul ka vihma. Tuul pöördub idakaarest põhja- ja loodesse ning tugevneb hommikuks 4-9, rannikul puhanguti 12, saartel kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Hooti sajab lund, saartel ennelõunal ka lörtsi, mitmel pool tuiskab. Vastu õhtut sadu harveneb ja taevas läheb selgemaks. Puhub valdavalt loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 18 m/s, õhtu poole nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi, pärastlõunal temperatuur langeb.

Kommentaarid puuduvad