Investeerimine puust ja punaseks! “Aasta Investor 2022” avaldab oma edu saladused

uudised.ee

Viimase aja tõeline moeröögatus on investeerimine - sellega tegelevad pea kõik ja rahamäed aina kasvavad. Kas investeerimine on tõesti nii lihtne või siiski vaid rikaste lõbu? Millest üldse alustada, kui tahaks hakata investeerima? Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" oli külas hiljuti "Aasta Investor 2022" tiitli pälvinud mees ja õppejõud Kristjan Liivamägi, kes teeb puust ja punaseks, kuidas investeerimine päriselt käib.

Kristjani sõnul tähendab investeerimine raha paigutamist mingitesse varadesse, mis sulle aktiivselt ka tulu tagasi toovad, olgu selleks siis aktsiad, kinnisvara või midagi muud. Küll aga ei oska täna mitte keegi täpselt öelda, milliseid aktsiaid ostma peaks. "See on miljardi euro küsimus, sest kui teaks, mis aktsiaid osta, siis tõenäoliselt oleks enamus aktsionäre juba miljardärid," muheleb ta.

Investori kaks kõige suuremat sõpra on Kristjani kinnitusel aeg ja liitintress, mis tähendab, et mida varem investeerimisega alustada, seda parem. Näiteks on tema enda lastel juba investeerimisportfellid, kuigi nad ei käi veel kooliski.

Kuidas aga päriselt finantsvabadus saavutada ja kui palju raha on mõistlik igakuiselt investeerida, vaata täpsemalt videost!

22. jaanuaril kuulutati Kultuurikatlas välja "Aasta investor 2022". Rahvahääletuse ja Äripäeva žürii tulemusel valiti "Aasta investoriks 2022" investor Kristjan Liivamägi. See auhind anti investorile, kes on panustanud kõige rohkem Eesti investorkultuuri arendamisse ja rahatarkuse jagamisse. Tegemist on investeerimiskogukonnas väga kõrgetasemelise tunnustusega!

Kommentaarid puuduvad