Jõhker! Tuuli Tomingas sai pärast ebaõnnestunud teatesõitu tapmisähvarduse

uudised.ee

Anterselva laskesuusatamise MK-etapil naiste teatesõidus ebaõnnestunud Tuuli Tomingas andis teada, et sai pärast seda oma sotsiaalmeediakanalile tapmisega ähvardavaid teateid.

Alekseyjovanovici-nimelinekonto jättis suusatajale sõnumid, mis lubasid tappa nii tema kui ka tema perekonna. Kuigi võib eeldada, et tegemist on tühja ähvardusega, oli laskesuusataja jaoks tegu ebameeldiva vahejuhtumiga, avaldas Tomingas.

„Tapmisähvardus. Pärast teatevõistlust leidsin Instagramist sellised kommentaarid. Tundub, et see tegelane oli panustanud kogu oma raha meie võistkonna peale, mille ta siis ilmselt kaotas. Muud selgitust sellistele kommentaaridele ma oma aruga anda ei oska,“ kirjutas Tomingas Topauto laskesuusa blogis.


Kuvatõmmis: Instagram

Kommentaarid puuduvad