TV3 mälestab: varalahkunud Madis Millingu säravad hetked teleekraanil

uudised.ee

Täna öösel suri 51-aastaselt näitleja, poliitik ja vabatahtlik päästja Madis Milling, keda tabas terviserike keset päästetöid, kui ta Saku vallas aitas tulekahjust jagu saada. Milling oli tihedalt seotud ka TV3 ja filmimaastikuga, kehastades näiteks legendaarses "Vanades ja kobedates" nii Silvit kui Valdurit. Meenutame Madis Millingu säravaid etteasteid teleekraanil ning jääme taga igatsema.

"Vanad ja kobedad" oli Eesti komöödiasari, mis esilinastus 2000. aastal. Viimane hooaeg oli teleekraanil 2007. aastal. Esimesel ja teisel hooajal oli eetris 13 osa, kolmandal ehk viimasel vaid kaheksa osa. Esimest kahte hooaega näitas Eesti Televisioon, viimast aga TV3.

Sarjas on Maie ja Väino rollis Henrik Normann, Silvit ja Valdurit kehastab Madis Milling. Tegelastest on aastal 2003 tehtud ka iseseisev film "Vanad ja kobedad saavad jalad alla".

"Laulud tähtedega" oli Eesti telesaatesari, kus võistlesid laulmises paarid, mis koosnesid ühest kutselisest lauljast ja ühest avaliku elu tegelasest.

Igas saates esitasid paarid laule vastavalt teemadele ning kohtunike ja televaatajate punktide liitmisel langes üks paar välja. Võistluse auhinnaks oli rahasumma, mille võitnud paar pidi annetama heategevuseks enda valitud fondi. Saate formaat põhines Briti telesaatel "Just the Two of Us". Saadet tootis produktsioonifirma Ruut ja näitas TV3.

Alates 1990. aastast kuulus Madis Milling Kaitseliitu. 2004. aastal anti talle lipniku auaste, 2011. aastal leitnandi auaste.

Kommentaarid puuduvad