Madis Millingu hea sõber Tarmo Kruusimäe: esialgu arvasin, et uudis tema surmast oli eksitus

uudised.ee

Eile lahkus meie seast 51-aastasena armastatud näitleja, poliitik, kaitseliitlane ja vabatahtliku päästjana töötanud Madis Milling. “Seitsmeste” stuudios on koha sisse võtnud Madise hea sõber Tarmo Kruusimäe, et lahkunut mälestada.

Kruusimäe tunnistab, et pidas uudist Madise surmast esialgu eksituseks. “Ilus lahkumine, kui sa saad teha, mis on sulle südamelähedane väljasõidul. Ilmselgelt oleks parem olnud, kui ta oleks laval olnud. See oleks ilmselt tema eelistus olnud,” kõneleb Kruusimäe. 

“Meil oli alati omavahel hea klapp ja see meid ei häirinud, et me erineval pool joont olime,” lisab ta, viidates nende poliitilistele erinevustele.

Reformierakondlasest riigikogulane ja vabatahtliku päästjana tegutsenud 51-aastane Madis Milling suri päästetöödele sõites ööl vastu neljapäeva terviserikke tõttu. 

Madis Milling jõudis 3. veebruari öösel esimesena Saku vallas toimunud tulekahju sündmuskohale ja alustas päästetegevusi. Päästetööde käigus kukkus ta kokku. Teda elustas kohapeal viibinud kiirabi, kuid see ei andnud tulemusi.

Kommentaarid puuduvad