Šokeeriv video! Kaubanduskeskuse turvatöötajad panid naisel käed raudu ja lohistasid mööda põrandat

uudised.ee

Saates "Märgatud Eestis" räägib oma loo Maria, keda väärkoheldi ühes Tallinna kaubanduskeskuses. Naise sõnul kandis ta poodi sisenedes maski, ent võttis selle ära, et korra pingi peal süüa. Turvamehele see aga ei meeldinud ja ta käskis tal maski ette panna.

Maria oli sellega nõus ja pakkus, et läheb infoletti seda tooma, aga juba oli meeste sõnul liiga hilja. Maria filmitud videost on näha, kuidas noor naine seejärel põrandale maha väänati  ja turvaruumi lohistati.

Kuigi naine karjus korduvalt, et on nõus maski kandma, ei andnud see tulemust. Turvamehed väitsid omaltpoolt, et naine oli neid löönud.

Vaata täpsemalt videost!

"Märgatud Eestis" on TV3s täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad