Selgus majas! Kaupo Karelson avaldas põhjuse, miks ei toodeta Eestis ülimenukat saadet “The Voice”

uudised.ee

Kolmapäeval Star FM hommikuprogrammis külas käinud produtsent Kaupo Karelon avalikustas, et välismaal rohkelt populaarsust kogunud võistluslik laulusaade “The Voice” oleks võinud juba ammu Eesti telekanalitesse jõuda, kuid naljakal põhjusel pole seda juhtunud. 

Kaupo sõnul on uute saateformaatide leidmine küllaltki keeruline, sest suurformaate, mis üle maailma hitiks saaksid, ei teki just tihti. “The Voice” on üks suurformaat, mis on populaarsust kogunud üle kogu maailma, kuid Eestis pole saadet veel toodetud. 

“Peaegu saime telekanalilt rohelise tule,” ütles Kaupo, et nende firma soovis tegelikult saadet “The Voice” toota, aga see on ära jäänud küllaltki humoorikal põhjusel. “Superstaar on nii populaarne, et ei ole töötavat formaati mõtet teisega süüa,” tõdes Kaupo, et “The Voice” saate näol on samuti tegemist võistlusliku laulusaatega, kus rahvahääletusel selgitatakse välja parim. 

Kaupo Karelson on produktsioonifirma Ruut produtsent, kelle käe all on valminud Eesti vägevamad meelelahutussaated nagu “Eesti otsib superstaari”, “Su nägu kõlab tuttavalt”, “Maskis laulja” ja teised. Hetkel toodavad nad “Maskis laulja” uut hooaega, mis jõuab TV3 eetrisse märtsikuus. 

Kuula intervjuud Kaupo Karelsoniga Star FM hommikuprogrammist. 

 

 

Kommentaarid puuduvad