Bolt lõpetab Valgevenes tegevuse ja teeb Ukrainale kopsaka annetuse

uudised.ee

Bolti tegevjuht Markus Villig teatas ühsimeedias, et ettevõte annetab Ukraina toetuseks 5 miljonit eurot ning lõpetab Valgevenes kõik tegevused.

"Ida-Euroopa inimesed teavad vabaduse väärtust liigagi hästi. Me ei saa leppida tühjade sotsiaalmeedia postitustega, vaid vajame reaalseid tegusid," kirjutas Villig.

Villig teatas, et Boltil on Ukraina rahva toetamiseks plaanitud kolm konkreetset tegevust ning järgmise kahe nädala jooksul annetatakse 5 protsenti Bolti kõikide Euroopa tellimuste tuludest Ukrainale. Villigu teatel on eeldatav summa umbes 5 miljonit eurot ning esimene miljon saadetakse Ukrainasse juba teisipäeval.

Samuti eemaldaatakse pimepood Bolt Marketist kõik Venemaal toodetud või Venemaa ettevõtetega seotud tooted ning lõpetatakse kõik tegevused Valgevenes, kuna Valgevene võimud on kaasatud Venemaa sissetungi.

"Selle sõja algatas rõhuv režiim, mitte miljonid inimesed Venemaal ja Valgevenes, kes seetõttu kannatavad. Julgustage neid selle mõttetu sõja vastu sõna võtma!" kutsus Villig üles ja lisas, et Boltil on Ukrainas 112 palgalist töötajat.

Kommentaarid puuduvad