TV3 Grupi edastatavat erikanalit Ukraina 24 saab nüüdsest jälgida ingliskeelse sünkroontõlkega!

uudised.ee

TV3 Grupi kõigil platvormidel Eestis, Lätis ja Leedus alustas 27. veebruaril uudistekanal Ukraina 24, mille sisu on nüüdsest veel paremini kättesaadav. Ukraina 24 kanalile on lisatud ingliskeelne sünkroontõlge ning juba 2.märtsist lisandub ka venekeelne sünkroontõlge.

Ingliskeelne sünkroontõlge on lisatud suuremale osale päevasest programmist ning tõlke mahtu suurendatakse jooksvalt.

Erikanal Ukraina 24 on Ukraina suurimate meediakontsernide ühine uudistekanal, mis on kohapeal toimuvat kajastav peamine infoallikas. Erikanalit edastavad Eestis tv3.ee, Go3, TV3 Play, Home3.

UKRAINA 24 kanali leiad siit!

TV3 Grupp kutsub kõiki meediaettevõtteid algatusega liituma, lisades Ukraina 24 kanali oma kaabel- ja satelliidiplatvormidele. Eetri jaoks on tehnilised parameetrid järgmised: satellite Astra 4A at 4.8°E, Frequency: 11938 MHz, polarization: linear Vertical, Standard: DVB-S2, modulation: 8PSK, Symbol rate: 27500, FEC: 5/6, Roll-off 0,2, Service ID: 10650, Channel name: Ukraina 24 International/ languages: Ukrainian (Original), English, Russian and Lithuanian.

Kommentaarid puuduvad