Jaagup Kreem: kuigi ma olen väljaõpetamata reamees, siis oma kodumaa eest ma seisaks

Täna hommikul Star FM hommikuprogrammis külas käinud Jaagup Kreem tunnistas, et sõjalise olukorra puhul tema kindlasti Eestist plehku ei paneks. "Kuigi ma olen paberite järgi väljaõpetamata reamees, siis oma kodumaa eest ma seisaks," kinnitas Kreem.

"Kui ma Vene kroonu pidin minema, siis hakkasid pea ja seljavalud," meenutas Kreem, kuidas tal õnnestus Vene sõjaväest eemale hoida. Kui aga eesti sõjavägi tekkis, siis oli ta kroonu jaoks juba liiga vana. Laulja usub, et kogemuste puudumine tal siiski Eestimaad kaitsmast ei segaks.

Rääkides Ukraina sõjast, tunnistas laulja, et ta oli 23. veebruaril kartnud, et järgmisel päeval võib midagi juhtuda. "Oli veteranide päev Venemaal ja väike kartus oli hinges, et siit midagi tuleb," tõdes Kreem ja lisas, et meie naaberriik Venemaa on tihtilugu tähtpäevadel selliseid asju korraldanud. 

"Alates 24. veebruarist 24/7 kõik kanalid on töös," rääkis laulja, et ta on täielik uudiste sõltlane ning hoiab ennast Ukrainas toimuvaga hästi kursis.

Kreemi arvates on see arusaamatu, kuidas Venemaa juht saab selliseid asju korda saata ilma, et keegi üritaks temast lahti saada. "Kõige rohkem ajab närvi, miks keegi neid inimesi ära ei korista," tõdes Kreem. 

Kuula täispikka intervjuud Star FM hommikuprogrammi järelkuulamisest. 

Kommentaarid puuduvad