Marilyn Kerro kaardid Ukraina sõja puhkemist ei näidanud: kõik oleme inimesed ja võime eksida

Selgeltnägija Marilyn Kerro sai jälgijate pahameele ohrviks, kuna tema viimane videoennustus Ukraina-Venemaa suhete teemadel ei läinud täide. Kerro sõnul ei ole ta Jumal vaid inimene ning me kõik võime eksida. 

Marilyn Kerro postitab oma YouTube'i kanalile ennustusvideoid. Eelmisel nädalal tehtud ennustusvideos nägi selgeltnägija, et sõda Ukraina kartma ei pea. “Kriis on tulemas, aga seotud hoopis rahaga,” ütles Kerro videos, et Ukrainat tabavad lähitulevikus hoopis majanduslikud probleemid ning Venemaaga sõda kartma ei pea. Neljapäeval lahvatanud sõda šokeeris aga tema jälgijaid, kes naisele pahameele väljendamiseks Venemaa-Ukraina teemadel kirju saatma hakkasid.

Kerro tegi olukorra selgitamiseks oma Facebooki kontole postituse, kus tunnistas eksimust. "Ei hakka end siin õigustama, mina ei lugenud välja sõda, vaid teises võtmes konflikti maade ja rahade pärast," kirjutas Kerro. "Ei hakka end ka risti lööma, kuna kõik oleme inimesed ja võime eksida." 

"Huvitav nüanss, mida inimeste juures olen märganud on see, et keegi ei taha tunnustada Sind sinu kõrghetkel, aga on esimesed maha tegema sinu madalseisus," tõdes selgeltnägija. "See näitab meie kokkuhoidu ja suure tõenäosusega ka seda, kui pahuksis ollakse iseendaga. Mina aga laen oma energiat läbi oma laste ning varsti sündiva beebi." 

Vaata Kerro Facebooki postitust siit: 

Kommentaarid puuduvad