Piltuudis! Urmas E. Liiv jäi otse sõjakoldest CNNi kaamera ette

Tähelepanelikum uudistetarbija võis märgata, et TV3 loovjuht Urmas E. Liiv jäi  Ameerika Ühendriikide uudistekanali CNNi otse-eetrisse. Nimelt on Liiv praegu Marii Karelliga Poolas, et vahendada infot sõjakoldes toimuvast ja teha peagi eetrisse jõudvat dokumentaalsaadet.

''Olime sellel hetkel Medyka piiripunktis Poolas, kust tuleb inimesi Ukrainast üle nii autodega kui ka jala. Parasjagu kirjeldab CNNi korrespondent juhtumit, kuidas ta nägi, et üks ema minestas. Kuid kõigest lähemalt erisaates ''Otse Ukraina piirilt'' Marii ja Urmas Eeroga juba pühapäeva õhtul kell 19.00,'' sõnab Urmas E. Liiv.

Liivi võis näha uudistes seismas TV3 mikrofoniga kiirabiauto ees. Pilt on kuvatõmmis videost.

Urmas E. Liiv tegi ka oma sotsiaalmeedias emotsionaalse postituse, kus meenutas ajaloos toimunut. ''Kogu meedia on täis haledaid pilte vangivõetud vene sõduritest ja imestatakse ning vihatakse, et kuidas nad ei teadnud, kus nad on ja mis nad teevad? Mina olin neetud vene armees tankikomandör (T72) ja meie väeosa asus Poola piiri lähedal Valgevenes. 80ndate alguses oli Poolas kehtestatud sõjaseisukord, mille põhjuseks oli ametiühinguliikumise Solidaarsus suur populaarsus. Kardeti, et Poolas võib mingi nõukogudevastane jama kuuma faasi jõuda. Trenni tegime kogu aeg, ikka tankidega polügonidele, kus tulistasime vineerist saksa tankide pihta ja muudkui harjutasime NATO ründamist. Muide, see vene tank T72 oli juba siis korralikult elektroonikat täis ning kõmmutamine käis nagu arvutimängus- ekraanide ja laserite abil,'' kirjutab Liiv.

Loe täispikka postitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad