TV3 juht Signe Suur: peame meediakanalina edastama sõltumatut ja objektiivset sisu

uudised.ee

TV3 juht Signe Suur rääkis ''Seitsmeste'' stuudios lähemalt, mille eest peavad praeguses inforuumis meediakanalid seisma. Samuti oli juttu uuest telekanalist TV3 Life'st, mis on TV3 Gruppi kuuluv uus telekanal ja alustas suurepäraste saadete-sarjadega näitamisega just 1. märtsil. 

''Kõige olulisem on see, et info jõuaks inimesteni. Meie peame meediakanalina seisma selle eest, et telekas oleks pilt ja sõltumatu ning objektiivne sisu. Uudised on üks osa meelelahutus, aga täna on uudised eriti kriitilise tähtsusega. Loomulikult on peamised teemad kõikieds riikides, kuidas turvata ja ennast kaitsta. Kuidas saaks signaale edastada, kuidas me tagame, et kanalid oleks olemas ja informatsiooni saaksime kätte,'' teeb Signe Suur ülevaate.

TV3.ee veebiportaalis on võimalik näha ka otsepilti Ukrainast, kus on ühinenud suurimad meediaettevõtted, kes edastavad live uudiseid 24/7h.

Vaata intervjuud Signe Suurega lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad