Homme
24. okt
2...9
-3...7
Ülehomme
25. okt
7...11
-1...8

Meelelahutus

"Duubel" sai oma jäätise! Kuidas hindavad maiust Balbiino jäätiseeksperdid?

Foto: Duubel
19:55 18. mai 2021
Autor: Duubel

"Duubli" stuudios on koha sisse võtnud jäätiseeksperdid - Balbiino turundusdirektor Heikki Põhi ning brändi juht Triin Laub. Uurime, millist jäätist eestlased kõige enam armastavad ja missuguste maitsetega Balbiino suvele vastu läheb.

Poelettidel on jäätisevalik väga kirev, aga miskipärast armastatakse ikkagi vanu häid maitseid. Onu Eskimo jäätised on eestlaste seas väga hinnatud. Triin Laubi sõnul peitubki nende fenomen eelkõige traditsioonides ja pikas ajaloos. Nimelt asutas Evald Rooma esimese Eskimo jäätisetööstuse juba 1934. aastal ja sellest ajast peale on Onu Eskimo jäätised sügaval eestlaste südames olnud. Balbiino turundusdirektori sõnul oli vahepeal Eskimo jäätiste valikusse kuulunud tikrijäätis tõeline hitt, kuid täna uute maitsete peale tulekuga seda enam ei toodeta.

Et stuudios on inimesed, kes teavad jäätistest kõike, pani ka "Duubli" toimetus kokku oma jäätise. "Duubli" helerohelise jäätise koostisosadeks on avokaado, rabarber, spinat ja basiilik.


Foto: Duubel


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!