Duubel selgitab välja: milline toit on odav, kiire ja maitseb lastele? Vaata retsepti!

TV3 Duubel

Duubli stuudo täitub nüüd eriti isuäratavate aroomidega, sest hakkame valmistama erilist sööki. Nimelt sellist, mis on odav, kiire ja maitseb ka lastele. Selleks on meil abis Restoranist Leib peakokk Kristo Malm ja Kristajan Peäske. Väikeste ekspertide esindajateks on Kirsto poeg Hans ja Kristajani vahvad tütred Säde ja Saara.

Kalakotletid porgandi – kurgisalati ja ürdise hapukoorega

 

Kogus:

 

Ained 

Kalakotlett

1,200   kg        Haugi või mõne muu kala filee

4          viilu     Röstsai

0,400   kg        Vahukoor 35%

2          tk         Muna

Sool

Till 

Roheline sibul

Paneerimiseks riivsai

 

Töökäik

Pane röstsai vahukoorega likku. Tükelda ürdid. Lõika kalafilee viiludeks ja pane köögikombaini. Purusta alguses veidi kala ja seejärel lisa kõik muud koostisosad. Purusta massi poole kiirusega kuni tekib palli moodi mass. Tee peo vahel väikesed pallid ja veereta läbi riivsaia, pressi lapikuks. Prae rohke rasvainega mõlemalt poolt keskmisel kuumusel kuldpruuniks.

Serveeri pordandi-kurgisalati ja ürdise hapukoorega.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10342994[/embed]

Kommentaarid puuduvad