Duubli stuudo täitub nüüd eriti isuäratavate aroomidega, sest hakkame valmistama erilist sööki. Nimelt sellist, mis on odav, kiire ja maitseb ka lastele. Selleks on meil abis Restoranist Leib peakokk Kristo Malm ja Kristajan Peäske. Väikeste ekspertide esindajateks on Kirsto poeg Hans ja Kristajani vahvad tütred Säde ja Saara. Kalakotletid porgandi – kurgisalati ja ürdise hapukoorega Kogus: Ained Kalakotlett 1,200 kg Haugi või mõne muu kala filee 4 viilu Röstsai 0,400 kg Vahukoor 35% 2 tk Muna Sool Till Roheline sibul Paneerimiseks riivsai Töökäik Pane röstsai vahukoorega likku. Tükelda ürdid. Lõika kalafilee viiludeks ja pane köögikombaini. Purusta alguses veidi kala ja seejärel lisa kõik muud koostisosad. Purusta massi poole kiirusega kuni tekib palli moodi mass. Tee peo vahel väikesed pallid ja veereta läbi riivsaia, pressi lapikuks. Prae rohke rasvainega mõlemalt poolt keskmisel kuumusel kuldpruuniks. Serveeri pordandi-kurgisalati ja ürdise hapukoorega. [embed]http://www.tv3play.ee/play/10342994[/embed]