Vahva ettevõtmine! Elroni rongides alustavad tööd postkaardi-päkapikud

Seitsmesed

Alates 12. detsembrist kohtab Elroni reisidel päkapikke, kellelt saab soetada sobiva jõulukaardi ja oma pühadesoovid otse rongist Eesti Posti abil lähedastele saata - otse rongist on võimalik jõulusoove saata kuni 21. detsembrini, vahendab BNS.

Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg selgitas, et koostöös Eesti Postiga on sel aastal loodud võimalus kasutada rongisõidu aega heade soovide edasiandmiseks. “Rongireisi aeg on aeg iseendale, aga ka headele soovidele – sel aastal anname reisijatele võimaluse enda jõulutervitused rongis postkaardile jäädvustada ja kohe ka sealt samast lähedaste poole teele saata,“ sõnas Adamberg.

Eesti Posti juhatuse liikme ja postiäri juhi Kaida Kauleri sõnul on jõulukirjade ja –kaartide saatmine tänasel nutiajastul üllatavalt populaarne. “Tänapäeval kasutatakse kirja ja postkaarti eelkõige emotsiooni saatmiseks, mitte informatsiooni edastamiseks. Personaalne ja käegakatsutav jõulusoov teeb iga kirjasaaja südame soojaks ning on parim viis lähedase üllatamiseks,” sõnas Kauler. „Paraku unustavad inimesed sageli võtta aega, et soovid kirjaga teele panna. Rongisõit sobib selleks ideaalselt.“

Päkapikke võib Elroni rongides kohata 12.-21. detsembrini. Esimesed päkapikud alustavad tööd 12. detsembril kell 8.13 Tallinna-Tartu-Valga rongis. Usinaid punamütse on võimalik kohata pea kõikidel liinidel ning rongis kirjutatud jõulusoove on võimalik saata nii üle terve Eesti kui ka kaugematesse paikadesse üle kogu maailma.

Kommentaarid puuduvad