Rocca al Mare viadukt saab kaasaegse valguslahenduse

Seitsmesed

Tallinna linn laseb Rocca al Mare viaduktile panna dünaamilise valgustuslahenduse, mida saab muuta vastavalt erinevatele tähtpäevadele ja sündmustele – tulevikus soovitakse rajada uudne valgustus ka Loomaaia ning Suurhalli tunnelitesse.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi ütles, et Haabersti ringristmik on oluline liiklussõlm, mida läbivad iga päev nii paljud tallinlased kui ka pealinna külalised.

"Mul on hea meel, et äsja Rocca Al Mare nime saanud viadukt saab nüüd juurde ka uhke valguslahenduse, mis annab ristmikule uue ilme ning pakub silmailu. Seejuures saab peatselt ka Haabersti anda oma panuse erinevate tähtpäevade tähistamiseks või meenutamiseks läbi värvide ühel meie olulisemal objektil," rääkis Hanimägi.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti läbiviidud ideekonkursi raames valiti parimaks tööks Delta-E inseneribüroo valgustuslahendus.

Rocca al Mare viadukti kujundusvalgustuse rajamise töödega alustati jaanuari viimasel nädalal. Valgustus valmib Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel. Projekti kaasrahastatakse Ühtekuuluvusfondist. Ehitustööde lõpptähtaeg on 31. märts.

Kommentaarid puuduvad