45 kilo kaotanud Sünne Valtri: tahan olla selline nagu oma peigmehega kohtudes

Seitsmesed

Armastatud lauljatar Sünne Valtri on läbinud totaalse muutumise ning läheb sügisele vastu 45 kilo kergemana. Lisaks on kadunud ka pikad blondid kiharad.  

Valtri sõnul on suure kaalukaotuse taga tervislik toitumine.

Valtri rääkis "Ringvaates", et vastupidiselt arvamustele ta tegelikult väga palju trenni ei tee. "Kaalulangus ja tervis hakkab ju tegelikult pihta siiski toitumisest."

Valtri meenutas, et Patuse Poolega kippusid tööpäevad nii pikale venima, et tihti tuli leppida vaid tanklast saadava toiduga. "Umbes neli aastat tagasi ma sõin burgereid. Ma tahtsin ju sooja toitu saada ja see oli midagi, mis andis peale pikka väsitavat päeva mingisugusegi laengu."

Tänaseks on Valtri harjumused täiesti muutunud ja oma kõige lemmikumaks toiduks peab lauljanna hoopis avokaadot. "Seda ma söön iga päev kolm tükki näiteks."

Lauljanna tunnistas, et kaalulangus sai alguse "jonnimisest". "Kui ikkagi inimene vaatab ühel päeval peeglisse ja mõtleb, et aga ma ei taha ju tegelikult selline olla, siis peab midagi ette võtma."

Valtri eesmärk on langetada kaalu kuni saavutab sama seisu, mis oli siis, kui kohtus esimest korda oma abikaasaga. "Kuna ma tahan teine 20 aastat ka temaga koos olla, siis noh, et ära ei väsiks," naljatas lauljanna.

Dieeti on Valtri pidanud üle 3 aastat ning kõige hullemast ajast tänaseni on maha läinud 45 kg.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYNNE VALTRI OFFICIAL (@synnevaltri) on

Kommentaarid puuduvad