Erik Orgu: mulle ei sobi, kui naise elustiil on ebatervislik

Seitsmesed

Antud intervjuus portaalile Buduaar tõdeb toitumisnõustaja Erik Orgu, et neid nüansse, mida ta naise juures oluliseks peab, on üsnagi palju. Lisaks sellele, et välimus on Eriku jaoks oluline, vaatab ta näiteks ka seda, kui võimekas naine on ja kuidas ta oma eluga toime tuleb.

”Naise võimekuse all mõtlen seda, kui hästi ta iseendaga ja oma asjadega hakkama saab, sh on oluline ka nende asjade stabiilsus. Ma ise püüan olla tegevustes järjepidev ja sihikindel ning teha seda stabiilselt.” ütleb Erik.

Number üks asi, mida Erik vastassugupoole juures aga vaatab, on välimus. ”Ma ei hakka isegi salgama, et esimese asjana märkan ma naise juures välimust, puhtalt juba selle pärast, et see on paratamatult esimene infokild tema kohta – silmadega võtame me vastu enamus ajast kõige rohkem infot sisse."

Eriku jaoks on äärmiselt oluline ka naise elustiil. "Elustiili all mõtlen ma ennekõige tervislikkust – see tähendab toitumist ja aktiivsust. Naine ei pea sportlane olema, aga kui ta näiteks väldib tervislikku toitumist ja ei ole üldse aktiivne ning eelistab hoopis iga nädal pidutseda ja alkoholi tarbida, siis mulle see ei sobi."

Loe täispikka artiklit portaalist Buduaar.

Kommentaarid puuduvad