Tubli töö! Plagiaadiga vahele jäänud Rainer Vakra kaitses oma uue lõputöö hindele A

Seitsmesed

Möödunud aastal märtsikuus otsustas Tallinna Ülikooli akadeemiline komisjon, et Rainer Vakra bakalaureusetöö oli suures osas plagiaat ning tema diplom tühistati. Magistrikraad jäi alles tingimusel, et Vakra kirjutab kahe aasta jooksul uue töö. Tänaseks on ta seda teinud ja hindele A ehk suurepärane.

"Kaitsesin mõned tunnid tagasi TLÜs oma bakalaureusetöö inimeste keskkonnateadlikkusest ja jäätmenõustamise rollist Nõmme linnaosa näitel hindele suurepärane ehk A", kirjutab Vakra sotsiaalmeedias.

"Sõbrad, täna saan kinnitada, et elukestev õpe sai minu jaoks täiesti uue tähenduse. Ükski koolitus pole võrreldav üliõpilaseks olemisega – ööd koos teadusartiklitega, pikad päevad raamatukogus, talvised pimedad varahommikud välitöödel, nädalavahetused uurimistööd kirjutades, kaitsmise ärevus… Ausalt öeldes kasutasin viimasel poolel aastal ka iga vaba hetke õppimiseks", kirjeldab mees pingelist õppeperioodi.

Ta lisab, et on õnnelik ja rahul. "18 aastaga on keskkonnavaldkonnas palju muutunud ja protsess oli minu jaoks tõeliselt huvitav ja hariv. Aitäh kaasaelajatele ja kõikidele nõmmekatele, kas kaasa lõid", seisab postituses.



Vakra käis oma saavutusest rääkimas ka "Duubli" stuudios. Vaata intervjuust lähemalt:

Kommentaarid puuduvad