Pilk peale! Pühajärve Jaanituli 2020 esimesed esinejad avalikud! 

Seitsmesed

Juba 14. korda toimuv Pühajärve Jaanituli toob 22. ja 23. juunil Otepääle mitmed elektroonilise muusika praegused suurnimed ja tulevased tegijad, puudu ei tule ka mõminaräpist ja palavalt armastatud hittidest. 

Pühajärve Jaanituli 2020 üks peaesinejatest on elektroonilise muusikastiili drum & bass esindaja Netsky. Hollandist saabub festivalile Martin Garrixi mitmete tuntud hittide kaasprodutsent ja hea sõber Julian Jordan. Samuti on Pühajärve Jaanitule oma tihedasse graafikusse mahutanud elektroonilise muusika absoluutsesse tippu kuuluv Eesti DJ ja produtsent Madison Mars. 

Pühajärvel esitab esmakordselt oma uut suvekava aasta meesartist Nublu. Möödunud aastatel rannalava pilgeni rahvast täis toonud 5Miinust ja Reket on sel aastal kolinud suurte erishow’dega pealavale. Pühajärvel saavad kokku ka Eesti parimad ja kuulatuimad artistid, nende seas Smilers, Terminaator, Tanel Padar, Shanon, Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu. 

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada Pühajärve ääres benji-hüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel. Festivalist ja suve pikimatest päevadest täieliku naudingu saamiseks on võimalik ööbida Pühajärve kaldal kontserdipaigast vaid mõne sammu kaugusel asuvas maalilise vaatega telklaagris.

22. ja 23. juunil toimuva Pühajärve Jaanituli 2020 piletid on müügil aadressil www.jaanituli.ee. Festivali päevapassi hind veebruaris on vaid 27 eurot.

Kommentaarid puuduvad