Aus ja avameelne Anne Veski: halb inimene ei saa olla hea artist

Seitsmesed

Pea neli aastakümnendit lavadel olnud Anne Veski rääkis pikas Kroonikale antud intervjuus oma edu, ilu ja tervise saladustest ning ühtlasi tõdes ka, et tema peamine põhimõte on mitte olla pirtsakas.

27. veebruaril oma 64. sünnipäeva tähistav lauljanna annab järgmisel päeval Alexela kontserdimajas soolokontserdi, mis müüdi välja juba eelmise aasta lõpus. Samuti on ta nõutud esineja igal nädalalõpul Eestis ja sageli ka Venemaal.

Anne ühtlasi sõnab, et tema ilu saladus peitub optimistlikus meelelaadis, saunas ning regulaarses ja naturaalses toidus.

Pea 20 aastat tagasi muretses lauljanna üllatuslikult ka just oma töö kaotamise pärast. "Pärast neljakümneseks saamist arvasin, et tööst kinnihoidmine polegi nii lihtne, kui paistab – et muudkui laulad. Peale kasvavad ju uued põlvkonnad, kes ei tea Veskist midagi. Mingil hetkel taipasin, et mu kuulajad vananevad ju koos minuga ega kao kuhugi."

40 aastat laval aga annab juba vaikselt tunda ja kõiki pakkumisi Veski enam naljalt vastu ei võtagi. "Mõnest ütlengi ära, aga üldiselt on mu põhimõte, et ei tohi olla pirtsakas. Mulle üldse ei meeldi pirtsakad inimesed."

Täispikka intervjuud saad lugeda SIIT!

 

Kommentaarid puuduvad