Billie Eilish laulab sisse uhiuue Bondi filmi tunnusloo

Seitsmesed

Hiljuti alles 18-aastaseks saanud Billie Eilishi jaoks toob uus aasta põneva sündmuse: nimelt võib lauljannast saada järgmine “Bonditüdruk”, kirjutab sky.ee.

Värskeim Bondifilm “No Time To Die” jõuab kinolinadele juba käesoleva aasta aprillis ning värskete teadete kohaselt loob seekordsele filmile tunnusmeloodia just Billie Eilish. Seega saab temast kõigi aegade noorim artist, kes legendaarsele filmisaagale tunnusmuusikat on kirjutanud.

“Sellest osa võtmine tundub minu jaoks igas mõttes täiesti pöörane. Olles võimeline skoorima tunnusmeloodia loomise võimaluse filmile, mis on sellisest legendaarsest seeriast nõnda suur osa on tõeline au. James Bondi filmifrantsiis, mis kunagi eksisteerinud on. Ma olen ikka veel šokis,” vahendab The Guardian Billie sõnu.

See võimalus lisab Billie järjekordsesse nimekirja, kus on reas hulgaliselt gigante. Filmidele on läbi agade tunnusmeloodiaid loonud hiilgavad artistid nagu näiteks Adele, Madonna, Tina Turner, Sam Smith, Garbage, Paul McCarthney ja teised.

Kommentaarid puuduvad