Pilk peale! Noor muusik Jaagup Tuisk kutsub maagilise muusikavideo telgitagustesse

Seitsmesed

Saatest “Eesti otsib superstaari” tuule tiibadesse saanud noor laulja ja “Eesti Laul” poolfinalist Jaagup Tuisk avaldas täna video sellest, kuidas valmis tema võistlusloo “Beautiful Lie” muusikavideo.

Videos on näha, kuidas ühe muusikavideo valmimiseks töötab selle kallal suur meeskond. Tuisk ise oli aga väga elevil videos kasutatavate trikkide osas. Kuna video kontseptsioon nägi ette, et nii Jaagup ise, kui ka tantsupartner Janette Norkko peavad rippuma trossidel, siis selleks oli palgatud ka eritrikkide spetsialist Enar Tarmo.

Taolist efekti kasutatakse videos mitu korda. Juba video alguses ripub laulu autor ja esitaja Tuisk lae all, pea alaspidi. Ning tantsupartneri “lendu tõusmine” on saanud muusikavideo üheks ikoonilisemaks osaks.

Samuti paljastab Jaagup saladuse, mis puudutab video ühte võimsamat osa, milleks on suur vihmasüsteem. “Te ilmselt mõtlesite, et wow, see näeb väga proffesionaalne välja ja ilmselt maksis üüratu summa, kuid tegelik tõde on see, et ehitasime selle koos isaga,” paljastas Tuisk lisades, et puuris kõik augud süsteemi ükshaaval ise.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fZkvwtP_gZQ&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad