Kruus ja Vara uues TV6 jalkagurude saates: „Me ei ülista nohikuid ega nori aeglaste kallal!“

Seitsmesed

Alates tänasest on TV6s uus lõbus viktoriinisaade „Betsafe´i jalkagurud“, kus oma vutiteadmised saavad proovile panna nii saatejuhid kui ka külalised. Saatejuhtideks on rahva suured lemmikud Kalev Kruus ja Toomas Vara.

Vara sõnul pole tegemist klassikalise viktoriinisaatega, kus ülistatakse nohikuid ja noritakse aeglaste kallal. „See saade on iga jalgpallisõbra hädavajalik abivahend, kui otsid põnevat infot jalgpalliajaloo, -statistika ja -kurioosumite kohta,“ mainib ta.

Tänases avasaates on külas Eesti kõige sportlikum näitleja Henrik Kalmet ning temast kiiremini, kõrgemale ja kaugemale hüpanud Egon Nuter. „Võib ka juhtuda, et külalised pole esmapilgul kuidagi jalgpalliga seotud, kuid siiski on neil kõigil mingi mälestus või isiklik side selle mänguga olemas,“ märgib Kruus.

Vara lisab veel, et viktoriiniküsimusi on seinast-seina, kuid paljud neist on tegelikult lihtsad: „Suur osa on loodetavasti sellised, kus esmapilgul arusaamatult segaste küsimuste vastust kuuldes tekib vaatajal väike või hoopis suur ohhhooo-efekt!“ Kõige boonuseks on see, et saate võidusumma annetatakse heategevuseks.

„Betsafe´i jalkagurud“ alustab TV6s täna kell 21.00.

 

Kommentaarid puuduvad