“Eesti selgeltnägijate tuleproov” täna: nõiad uurivad 1973. aastal jõhkralt tapetud 2. klassi õpilase surma

Seitsmesed

Täna õhtul TV3 ekraanile jõudev "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" kolmas episood saab olema täis põnevust ja aastaid tagasi aset leidnud traagikat. Edasi pääsenutel läheb ülesannetega väga keeruliseks, seda nii möödunud aja kui sündmuste iseloomu tõttu. Selgeltnägijad püüavad leida vastuseid, mis aastaid tagasi vastamata jäid.

Esimene ülesanne viib selgeltnägijad Kilingi-Nõmme kunagisse teenindusmajja ja aastasse 1973. See, mis toona juhtus, vapustas tervet alevikku. Teenindusmaja katlaruumis mõrvati jõhkralt 2. klassi tüdruk Mari. Kuigi nii kohutavatest sündmustest tol ajal avalikult ei kõneldud, oli see traagiline sündmus erand. Mari oli väike, kleenuke ja elavaloomuline 2. klassi tüdruk, kelle koolitee möödus igal hommikul teenindusmajast. Tegemist polnud kõrvalise kohaga ning inimesi oli näha liikumas õhtutundideni. Seda imelikum tundus tüdruku kadumine. Linnas toimusid läbiotsimised nii majade seest kui väljast - polnud ühtegi hoovi, keldrit ega kaevu, kust tüdrukut ei otsitud. Selgeltnägijatel tuleb anda vastuseid õhku jäänud küsimustele - miks tüdruk katlaruumi läks? Kas kuulujuttudel, et mõrtsukas Kukk ei saanudki surmanuhtlust, vastab tõele? 

Teise ülesandega minnakse Kilingi-Nõmme metsa, kus 4 aastat tagasi kaevati üles saksa sõduri skelett. Lisaks on metsatukast leitud ka allakukkunud lennuki riismeid. Kas tegu võis olla lenduriga või miks oli sõdur sel ajal veel metsatukas? Kas meie selgeltnägijad suudavad tajuda neid sündmusi? Ülesannet hakatakse lahendama kahekesi, kuid seda, kas koos või eraldi, on juba selgeltnägijate endi otsustada. Selgeltnägijate kasutuses ka ümbrik, mille sees on väljakaevatud skeleti foto. "Eesti selgeltnägijate tuleproov" täna kell 20.00 TV3s! 

Vaata eksklusiivset videot, kus tänavuse hooaja selgeltnägijad räägivad oma võimetest! Video: https://tvplay.tv3.ee/eesti-selgeltnagijate-tuleproovi-osalejad-raagivad-endast-ja-oma-voimetest-10340887

Kommentaarid puuduvad