Kristina Pärtelpoeg näitab beebit: pool sünnitust oli selline tunne nagu ma oleks purjus olnud!

Seitsmesed

Blogija ja sotsiaalmeediastaar ning hiljuti emaks saanud Kristina Pärtelpoeg alustab detsembrist TV3 veebiplatvormil TV3Play oma beebiblogiga, kus käsitleb erinevaid värske emadusega seotud teemasid.  Esimeses osas tutvustab Kristina vaatajatele oma pisitütart, jagab intiimseid kaadreid oma sünnitusest ning avaldab, milliseid keerulisi nippe pidi ta rakendama, et lapsele soovitud nimi panna. 

"Tere tulemast Kristina beebiblogisse! Nagu näete, olen siin vahepeal emaks saanud, ise olen ka šokis hetkel!" tervitab naine vaatajaid oma videoblogi esimeses osas. "Läksime perekonnaseisuametisse lapsele nime panema ning see naine ütleb, et seda nime pole maailmas kuskil olemas ja ma ei saa seda nime panna," alustab Kristina. "Ma mõtlesin, et miks see naine vihkab mind," jätkab ta nimesekeldusest rääkides. 

Seejärel võtab Kristina ette temalt palju uuritud teema - sünnituse. "Mul hommikul õrnalt kõht valutas, aga ma ignoreerisin seda," meenutab ta, kuidas ta päev algas.

Lisaks selgub videost, et Kristina saadeti haiglast ära ning kutsuti hommikuks tagasi. Kodus jõudis Kristina olla vaid mõnikümmend minutit ja pidi siis haiglasse tagasi ruttama. 

Sellest, kuidas Kristinal sünnitus läks ning millise nime laps endale sai, saab selgust videost! 

Kommentaarid puuduvad