Nädala pärast alustav „Kinni“: Mis sai vangi sattunud vägistajatest ja pedofiilidest?

Seitsmesed

Nädala pärast alustab TV3s uus šokeeriv dokumentaalsari „Kinni“, kus julma vanglaelu meenutavad endised kurjategijad. Avaosa toob eetrisse mitmed karmid teemad, näiteks ka selle, mis saatus ootas vangi sattunud pedofiile ja vägistajaid.

 „Kinni“ avaosa kirjeldab detailselt, millist elu elati Eesti kõige rangema režiimiga vangla selles osakonnas, kus istusid koos eluaegsed ja vanglaseinte vahel raskeid kuritegusid sooritanud kinnipeetavad. Milline saatus tabas vangi sattudes vägistajaid ja pedofiile? Kuidas paranduslikus koloonias lihttöid tegevate kinnipeetavate käes liikusid hiigelsummad?  Miks mõni vangi sattunu jäi ilma nii enda kui ka oma lähedaste maisest varast?

„Kinni“ on sari, kus endiste kriminaalide jutustatud avameelsetes meenutustes paljastatakse noore Eesti riigi vanglaelu kogu selle julmuses: talumatu vaimne ja füüsiline vägivald, ebainimlikud tingimused, anarhia, tapmised, võlgadesse mässimine ja pidevalt kuklas tiksuv võimalus, et hommikut ei näe…

„Kinni“ idee autor ja produtsent on Ants Päär, lavastuste autor ja kujunduse disainer Hardi Volmer, toimetaja Allan Muuk, montaažirežissöör on Oliver Muraveiski. Šokeeriva sisu ja pildikeelega dokumentaalsari „Kinni“ on alaealistele ja nõrganärvilistele keelatud.

„Kinni“ alustab TV3s esmaspäeval, 27.jaanuaril kell 21.00.

 

Kommentaarid puuduvad