Rotiaasta saatest saab teada, kuidas õnn majja tuua!

Seitsmesed

Äsja alanud rotiaasta alguse puhul jõuab täna õhtul TV3 eetrisse erisaade „Kuidas rotiaastal õnn majja tuua?“, kus sõna saavad Marilyn Kerro, Igor Mang, Siret ja Janno Seeder, maag Anzori jpt

25. jaanuaril alanud valge metallroti aasta puhul toob Anna-Maria Makko TV3 eetrisse värske erisaate, kus rotiaasta olemuse jutustavad lahti astroloog Igor Mang ning feng-shui spetsialistid Siret ja Janno Seeder. Saatejuht ja Pajuvärava talu tragi perenaine Heidi Hanso räägib, miks talle rotid loomadena meeldivad ja kuidas on rotiaastal sündimine tema iseloomu mõjutanud.

Saates on ülipõhjalik uue aasta horoskoop kõigile 12 loomamärgile, kus antakse suunised nii karjääri, tervise kui ka suhete osas. Omal kohal on ka kõikvõimalikud rituaalid ja soovitused, kuidas alanud aasta enda jaoks kordaminevaks ja õnnelikuks muuta.  Sealjuures räägib hinge ja mõtte puhastamisest selgeltnägija Cerli Sarv ehk Hing Fekeli, kes eelmisel aastal lõpetas suhte oma elukaaslase Marko Atsoga ning selgitab nüüd, miks ta nii otsustava sammuni jõudis ja miks paljud kardavad lahutada, kuigi peaks.


Foto: TV3

Rotiaasta on uute alguste ja algatuste aasta ning ka feng shui spetsialistid soovitavad hoolikalt üle vaadata, kellega nii eraelus, sõpruskonnas kui ka töökohal asutakse uue 12-aasta pikkuse tsükli poole teele.

„Kuidas rotiaastal õnn majja tuua?“ on TV3s täna kell 20.00

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10365988[/embed]

Kommentaarid puuduvad