Eesti neiu nali Aafrika peigmehele: meie tava järgi pead enne pulmi tulevase ämma ja äia vahel magama!

Seitsmesed

TV3 romantilise tõsielusarja „Meie pulm“ tänase loo keskmes on imetore paar – Kristiina ja Tamba, kelle värvikate pulmade ettevalmistustele lisavad vürtsi pruudi vembud. Nimelt mainis eestlanna, et traditsioonide kohaselt peab peigmees enne pulmi ämma ja äiaga ühes voodis magama.

„Ütlesin talle, et meie kodus on selline traditsioon, et kui ta meile tuleb, peab ta magama minu isa ja ema vahel kolm päeva,“ muheleb Kristiina. Kuuldust väga üllatunud Tambale mainis ta veel, et enne saab loomulikult valida, kas selga panna traditsioonilised triibulised või ruudulised pidžaamad…Lugu on väga lõbus ja seda meenutatakse tänaõhtuses saates suure lustiga!

Vändra neiu Kristiina kohtus Aafrikast pärit Tambaga Londonis elades ning paar asus peagi pulmaplaane pidama. Kaks aastat on nad ohverdanud kõik reisid ning kino- ja restoranikülastused selleks, et pulmade jaoks raha kõrvale panna.

Täna õhtul saab „Meie pulma“ sarjas näha, kui suur väljakutse on korraldada rahvusvahelist pulmapidu. Üks on kindel – igav juba ei hakka, sest Kristiina ja Tamba pulmaettevalmistused kulgevad tegusalt ja lõbusalt. 

„Meie pulm“ on TV3s täna kell 20.00.

 

Kommentaarid puuduvad