Täna
17. jaan
0...3
-10...0
Homme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Eurovisioon 2018

Eurovisioni võitja Salvador Sobral jätab publikuga teadmata ajani hüvasti: saabus aeg anda mu keha teaduse hoole alla

13:54 06. september 2017
Autor: Seitsmesed

Maikuus Kiievis Eurovisioni lauluvõistluse võitnud Portugali laulja Salvador Sobral tühistas oma septembri lõpuni planeeritud tuuri ning teatas, et lahkub tervise tõttu teadmata ajani lavalt, vahendab Delfi Publik.

Südame siirdamist ootav 27-aastane muusik, kelle organismi toimimist toetab juba mõnda aega spetsiaalne aparatuur, on viimased kolm kuud väga aktiivselt kontserte andnud ning oma debüütalbumit "Excuse Me" müünud. Lisaks tuli Sobral välja ka uue muusikalise projektiga Alexander Search, mis seisneb tuntud Portugali poeedi Fernando Pessoa luuletustele tehtud muusikas.

Loe refereeritud artiklit pikemalt Delfi Publikust!

Foto: Kuvatõmmis


Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?