Milliste vürtsikate kommentaaridega ilmestasid Juur ja Kivirähk Eurovisiooni I. poolfinaali?

Seitsmesed

Eile õhtul toimus Lissabonis tänavuse Eurovisiooni esimene poolfinaal, kus tegi eduka soorituse ka Elina Nechayeva. Ent aastatega on traditsiooniks saanud, et Eurovisiooni karussellile lükkavad oma mahlakate kommentaaridega hoogu juurde ka naljamehed Andrus Kivirähk ja Mart Juur.

9. Eesti - Elina Nechayeva "La Forza"

KIVIRÄHK: Elina juba tuleb, aga kus on David? Ahah, nüüd paneb tugevate kätega kiivri pähe ja Elina ronib mäest üles, aga me loomulikult teame kes köie teisest otsast kinni hoiab. Ja see on David Pärnametsa loss, kuhu ta jõuab. Jõudis koju.

JUUR: No kui nüüd Euroopa rahvastele ei avalda mingit muljet, et vaene Eesti rahvas kannatuste ja õudsete ajalooliste üleelamiste kõrvalt suutis sellise loo lavale tuua, siis pole seal mingit õiglust.

KIVIRÄHK: Ma kuulsin, et 300 kruusateed jääb asfalteerimata, linn on ummikus, tasuta transport jääb ära ja Reidi teelt langetati puid, mis läksid müüki.

JUUR: Võib-olla Mart Normet muidugi ida-eurooplasena on kaval. Lubas raha küll üle kanda, aga ei kandnud mitte. Kapitalist praegu togib oma internetipanka ja mõtleb, et kus see Normeti ülekanne on, aga seda pole tulnud.

Loe suurt kokkuvõtet kommentaaridest Publiku euroblogist

 

Kommentaarid puuduvad