Homme
17. dets
-5...0
-7...0
Ülehomme
18. dets
-5...1
-7...1

Eurovisioon 2018

Ei ühtki punkti! Eesti inimestele Eurovisiooni võidulaul ei meeldinud

Foto: Pedro Nunes/Reuters/Scanpix
12:33 14. mai 2018
Autor: Seitsmesed

Laupäeva õhtul hõiskas terve Euroopa koos Iisraeli lauljatar Nettaga, kes pani kinni tänavuse Eurovisiooni tohutu edumaaga. Sellega rõhus lauljatar naiste õigustele, iseendaks jäämisele ja võrdsele kohtlemisele, vahendab Publik.

Absoluutselt kõik 43 Eurovisioonil osalenud riiki jagasid Iisraelile ka rohkem või vähem punkte va. Eesti. Eurovisionworld.com lehel asuv detailne tabel näitab selgelt, kuidas Eesti lipp on ainus, millel pole põhjust sellel kaardil olla, kuna meilt ei tulnud Iisraelile ainsatki žürii - ega telefonihääletuse punkti.

Refereeritud Publikust


Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?