Täna
14. juul
17...21
6...14
Homme
15. juul
18...22
6...14

Eurovisioon 2019

Tomi Rahula ettevalmistustest Eurovisiooniks: Eesti proovivideo kohaliku artistiga oli juba 90% õige! 

Foto: Kristjan Järv/Delfi
13:30 29. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Eeloleval nädalavahetusel suundub Eesti eurodelegatsioon Iisraeli, et hakata kohapeal valmistuma Eurovisiooni lauluvõistluseks. 

Victor Crone'i saab laval näha 14. mail esimeses poolfinaalis.

Eesti delegatsioon sai reedel kätte ka kohaliku näitlejaga läbimängitud kaameraplaanide stand-in proovivideo, mis eestlaste etteantud story-boardi põhjal tehtud, kirjutab Kroonika. "See on esimest aastat nii, et kõikide võistlejate lavashowd tehakse delegatsioonidele valmis nii, et siis saaks korrigeerida ja parandada-täiendada juba enne jõudmist ka. Eesti oma oli väga hea juba - 90% oli asi õige," ütleb Tomi Rahula. "Väikesi täpsustusi pidime tegema. Aga väga lahe oli vaadata, kuidas kohalik laulja, või ma ei teagi, kes ta täpselt oli, laulis ja mängis Victori osa."

Loe täispikka artiklit Kroonikast