Viigis olevad Lakers ja Rockets kohtuvad öösel kolmandas mängus

uudised.ee

NBA tavahooaja võitja Milwaukee Bucks on kuristiku äärel. Läänekonverentsi parim meeskond Los Angeles Lakers on hädas Houston Rocketsiga. NBA konverentside poolfinaalid on äärmiselt huvitavad ning võitjaid prognoosida on väga raske.

Teises mängus Rocketsi vastu sai Lakers revanši 117:109. Seeria seis on hetkel 1:1. Los Angelese superstaariduo LeBron James ja Anthony Davis tõid viimases mängus kokku 62 punkti.

LeBroni statistika on play-off´ides olnud muljetavaldav – keskmiselt 26,4 punkti, 10 lauapalli, 9,6 resultatiivset söötu ja 40% kolmepunktivisete täpsus. Davise näitajad on samuti väga soliidsed – keskmiselt 29,7 punkti, 10,1 lauapalli ja 42,9% kolmeste täpsus.

Rocketsi liider James Harden valmistab vastastele tõsist peavalu. Ta korjab mängust keskmiselt 30,1 punkti. See on parim tulemus hetkel play-off´is mängivate meeste arvestuses.

Raptors oli seerias 0:2 Celticsist taga ja jäi kolmandas mängus napilt ellu tänu viimasel sekundil tabanud kolmesele. Raptors võitis ka neljanda mängu ja seega on seeria hetkel viigis 2:2.

Konverentsi veerandfinaalides ja poolfinaalides pole Raptorsil olnud selget ründeliidrit – ükski mängija ei too üle 20 punkti. Toronto meeskond näitab samas head koostööd ja kaitsemängu.

Celticsi ründevankrit tõmbab Jayson Tatum – mängu kohta keskmiselt 25.2 punkti, 9,4 lauapalli, kolmepunktivisete täpsus 41,5%. Bostoni korvpallurid saavad uhkustada ka play-off´i parima kaitsemänguga.

Milwaukee Bucks kaotas Miami Heatile kolm mängu järjest, kuid murdis nende ülemvõimu neljandas duellis ning hingitseb veel.

TV3 Sport ja TV3 Sport 2 telekanalid ning voogedastusteenus Go3 kannavad 9. – 11. septembrini üle 4 NBA mängu.

 

Ülekannete ajakava:

9. septembril

4.00 Lakers - Rockets (TV3 Sport, Go3);

 

10. septembril

1.30 Raptors - Celtics (TV3 Sport 2, Go3),

4.00 Clippers - Nuggets (TV3 Sport, Go3);

 

11. septembril

Lakers - Rockets (TV3 Sport, Go3) – kellaaeg selgumisel

Kommentaarid puuduvad