Sel pühapäeval kohtuvad UFC puuris naised

uudised.ee

Sel nädalavahetusel näeme kompromissitut UFC lahingut, mille põhimatšis lähevad vastamisi ameeriklannad Michelle Waterson ja Angela Hill.

Põhimatš toimub õlgkaalu kategoorias (kuni 52,2kg). Seda naiste võitlust näeb pühapäeva varahommikul kanalist TV3 Sport ja veebis aadressil Go3.tv. Ülekanne algab 3.00 ajal nelja eelmatšiga. Ameeriklannad astuvad ringi orienteeruvalt 5.30 ajal.

Tõotab tulla põnev matš, kuna vastased on üpris võrdsed.

34-aastane 160cm pikk Waterson, kes töötab ka professionaalse modellina, on endine MMA organisatsiooni Invicta tšempion. Seal võitles ta küll väiksemas kaalus – kuni 47,7kg. MMA võistlustelt on ta saanud 17 võitu (3 nokaudiga) ja 8 kaotust.

Viimasel ajal pole Waterson eriti edukas olnud. Ta on kaotanud kaks viimast UFC matši. Õlgkaalu edetabelis on ta hetkel kaheksas.

35-aastane ja sama pikk Hill on samuti tulnud Invicta meistriks. Minevikus oli Hill väga kõrgetasemeline kikkpoksija ja World Kickboxing Associationi meister. Kikkpoksi karjääris jooksul võitis ta kõik 16 matši.

MMA turniiridel on tal keerulisem olnud - ette on näidata 12 võitu (5 nokaudiga) ja 8 kaotust. Samuti kaotas Hill on viimase duelli (kuigi napilt kohtunike otsusega) brasiillasele Claudia Gadelhale.

Enne viimast allajäämist võitis ta järjest kolm matši. UFC edetabelis on ta 13. kohal.

Õlgkaalu tšempion on hetkel hiinlanna Weil Zhang ja edetabeli esikohta hoiab Leedu juurtega Rose Namajunas.

Samal võistlusel näeme teistki vastasseisu, mille võitjat on keeruline ennustada.

Roxanne Modafferi ja Andrea Lee võtavad üksteisega mõõtu kergkaalus (kuni 56,7kg). Esimene neist on UFC paremusjärjestuse seitsmes ja teine üheksas.

Kommentaarid puuduvad