Täna
30. okt
8...11
4...9
Homme
31. okt
5...10
0...8

Sport

Sander Raieste teeb debüüdi korvpalli Euroliigas

Foto: Jaanus Lensment/Delfi
14:43 30. september 2020
Autor: uudised.ee

Peaaegu kaheksa kuud hiljem saab taas palli mängu panna - korvpalli Euroliiga alustab uue hooajaga 1. oktoobril. Eliitturniiril võistleb suur hulk Läti korvpallureid ja debüüdi teeb ka eestlane Sander Raieste.

20-aastane ja 193cm pikka tagamängija Artūrs Kurucs mängib Saski Baskonia ridades koos leedulase Rokas Giedaitise ja Tadas Sedekerskisega. Kurucs mängis eelmisel hooajal Riga VEF meeskonnas. Tema vend Rodions Kurucs mängib NBA klubis Brooklyn Nets. Moskva CSKA au aitab jätkuvalt hoida Janis Strelnieks, Himki jaoks teevad sama Dairis Bertans ja Janis Timma. Rolands Šmits jätkab Barcelona ning Rihards Lomažs Villeurbanne´i ASVELi nimekirjas.

21-aastane ja 204cm pikk Sander Raieste teeb samuti oma Euroliiga debüüdi uue nimega TD Systems Baskonia ridades. Ta on Eesti rahuskoondise liige ja mängis eelmisel hooajal Tallinna Kalev/Cramo ridades.

Avapäeval mängib Moskva CSKA Barcelonaga ja Villeurbanne´i ASVEL võõrsil Valencia vastu. Piraeuse Olympiacos võõrustab Leedu meeskonda – Kaunase Žalgirist. 2. oktoobril võõrustab Himki Ateena Panathinaikost ning Baskonia läheb vastamisi Real Madridiga.

Selle hooaja favoriitideks arvatakse olevat CSKA, Barcelona, Real Madrid ja Anadolu Efes.

Himki ja Baskonia pääsevad arvatavasti vähemalt play-off´i. Villeurbanne ASVEL on ekspertide silmis autsaider, kuid üritab kindlasti end tõestada.

TV3 Sport ja TV3 Sport 2 kanalid kannavad tavahooajal üle rohkem kui 240 Euroliiga ülekannet, lisaks kõik play-off´i ja Final Four mängud. Samuti näeb kõiki neid ülekandeid voogedastusteenusest Go3.

 

Esimese vooru ülekannete ajakava:

  1. oktoober

20:15 Anadolu Efes - Zenit (Go3),

20:45 Olympiacos - Žalgiris (TV3 Sport, Go3),

21:45 Barcelona - CSKA (TV3 Sport 2, Go3),

21:45 Valencia - ASVEL (Go3);

 

  1. oktoober

19:45 Khimki - Panathinaikos (TV3 Sport, Go3),

21:15 Bayern - Armani (TV3 Sport 2, Go3),

22:00 Baskonia - Real (TV3 Sport, Go3)


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!