TOP 5! Pimedatesse sügisõhtutesse lisavad värvi kvaliteetfilmid- ja sarjad

uudised.ee

Millised on need head sarjad ja filmid mida vaadata sombusel sügisõhtul? Rasked valikud, mis ei lõppe alati nii edukalt kui tahaks loota. Erinevad võimalused vaadata sisu ka internetist ning ilma reklaamideta. Millisel platvormil vaadata ning kuidas tagada endale hea kogemus? Go3 turundusjuht Andry Padar aitab välja valida viis parimat sarja- ja filmisoovitust Go3 platvormilt, et Sinul oleks lihtsam. Valikust leiab nii Hollywoodi kassahitte, kui ka muud väärt kraami.

FILMISOOVITUSED:

OTT TÄNAK – THE MOVIE
Lavastaja: Tarvo Mölder
IMDB: 8,4

Tõeliselt kohustuslik vaatamine kõigile eestlastele. Inimlik ja rääkimata lugu Ott Tänaku ralliteekonnast eestlaste südametesse ja rallimaailma tippu. Film portreteerib meedia jaoks üht kättesaamatumat tippsportlast, Eesti rallisõitjat Ott Tänakut ning jälgib ühe hooaja jooksul tema püüdlusi võita WRC maailmameistritiitel ja samal ajal kohaneda uue autoga uues meeskonnas. Filmimeeskond püsis maailma eri paigus Oti kannul terve 2018. aasta hooaja, olles kaadri taga tunnistajaks nii kriitilistele hetkedele kui ka võidurõõmule. Režissöör Tarvo Mölder, stsenarist Kaidi Klein, produtsent Eero Nõgene. Tootja Sterotek Film.

DŽENTLEMENID
Lavastaja: Guy Ritchie
IMDB: 7,9

2019 aasta üks nauditavamaid filme, kus lisaks headele näitlejatele jutustatakse väga selge, musta huumorit ja draamat täis lugu. Staaridest kubisevas märulikomöödias „Džentelmenid” üritab Suurbritannia narkoparun oma kasumlikku marihuaanaimpeeriumit Oklahoma miljardäridele maha müüa. Filmis astuvad üles Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell ja Hugh Grant.

WHIPLASH
Lavastaja: Damien Chazelle
IMDB: 8,5

Ambitsioonikas noor džässtrummar Andrew Neyman õpib mainekas konservatooriumis, janunedes olla parimatest parim. Terence Fletcher on pedagoog, kes on tuntud nii oma akadeemilise võimekuse kui ka küsitavalt tooreste meetodite poolest. Fletcher avastab Andrew talendi ning kutsub püüdliku õpilase oma elitaarsesse džässansamblisse. Andrew püüdlus saavutada täiuslikkus eskaleerub märkamatult kinnisideeks, samal ajal kui halastamatu õpetaja poisi võimete piire otsib ning ta murdumise äärele viib. "Whiplash" ei ole film trummimängust ega muusikast. "Whiplash" on sädemeid pilduv triller - muusikalis-psühholoogiline triller -, mis voolab pealnäha vabalt, kuid nagu hea džässki, teab alati, kus ta asub ja kuhu ta teel on.

PARASIIT
Lavastaja: Bong Joon Ho
IMDB: 8,6

Rabava detailitunnetusega jäädvustatud lugu räägib sotsiaalsest olelusvõitlusest ja klassisõjast, mille lahinguväli ulatub materiaalsest sfäärist aistinguliseni. Samaaaegselt ümberlükates ja siis jälle provokatiivselt kinnitades erinevaid sotsiaalseid klišeesid ja eelarvamusi, vaatajal uskumatute süžeepööretega vaipa pidevalt alt tõmmates ning kujutades oma karaktereid vaheldumisi nii hoolimatute lurjuste, hoolivate pereliikmete kui oma ümbritsevate olude kaitsetute ohvritena, on Bong saanud valmis oma karjääri kõige olulisema teosega ning tõusnud Aasia kino vaieldamatuks suurkujuks

.

KUIDAS TALTSUTADA LOHET 3
Lavastaja: Dean DeBlois
IMDB: 7,5

Ebatavalise sõprusena alanud loost teismelise viikingi ja võimsa lohe vahel on saanud seiklusrohke lugulaul, mis kestab läbi peategelaste elude. DreamWorks Animation stuudio kolmas peatükk lohemultika-saagast räägib südamlikul ja humoorikal moel suureks kasvamisest ja julguse leidmisest astumaks tundmatusse. Kokutis on nüüd koos Astridiga Berki saare pealike paar ning loonud oma kodukülast lustliku sega-summa paradiisi lohedele ja viikingitele. Kui naissoost Öise Raevu ootamatu ilmumine langeb kokku suurima ohuga, millega nende küla on eales pidanud silmitsi seisma, peavad Kokutis ja Hambutu lahkuma armsalt Berkilt, et rännata peidetud maailma, mida seni vaid legendiks peetud. Pöörase seikluse käigus selguvad tegelaste tõelised saatused ning lohe ja tema ustav ratsanik võitlevad kuni maailma ääreni välja, et kaitsta kõike seda, mis nende südamele kallis.

SARJASOOVITUSED:

MA PÄÄSESIN ESTONIA KATASTROFIST
Lavastaja: Urmas Eero Liiv

26 aastat tagasi uppus parvlaev Estonia ja viis märga hauda 852 inimest. Kuid ometi oli ka ellujäänuid. Nüüd toob Urmas E. Liiv ekraanile viie eestlase imelised pääsemislood, kus on nii üleloomulikku ettenägemist, kainet arvestust ja müstiliselt arusaamatut õnne. Nii avameelselt ei ole seda lugu varem räägitud.

DEXTER
Lavastaja: James Manos Jr.
IMDB: 8,6

Jeff Lindsay raamatutel põhinev sari Dexter Morganist (Michael C. Hall), kes on töökas ja ülitaibukas Miami kriminalist. Öösiti on ta aga hoopiski teine inimene, tegutsedes sarimõrvarina, kes tapab halastamatult neid sadiste, keda ta päeval seaduslikul moel tabada püüab.

MEELEHEITEL KODUPERENAISED
Lavastaja: Marc Cherry
IMDB: 7,5

Äärelinna koduperenaiste saladuslikud elud jätkuvad. Naistel on tükk tegemist, et varjata Gabrielle’i kasuisa Alejandro mõrva. Susan ja Carlos tunnevad endal süütunnet, mis kasvatab neid üha rohkem kokku, see omakorda aga ärritab Mike’i. Gabrielle ei tunne depressiivse Carlose kõrval ennast enam seksikana. Tom ja Lynette on lahku läinud ja püüavad lapsi eraldi kasvatada. Paraku toob see kaasa tohutult segadust. Bree saab nii mõndagi ehmatavat teada oma elukaaslase Chucki minevikust. Renee armub uude naabrisse, kuid tema püüdlused mehe südant võita on kõike muud kui ausad.

RANNAMAJA 2. HOOAEG
Lavastaja: Filmimees OÜ

Eesti kõigi aegade pööraseim suhtereality! „Rannamaja“ pakub vaatajale kuhjaga romantilisi suhteid ning pööraseid seiklusi! Rannamajja kolib kuus uut vallalist noort, et suve nautides ja pidutsedes omale kaaslane leida. Suhted luuakse juba esimesel õhtul ja esimese raju vallaliste peo käigus lisandub villasse veel noori. Moodustuvad esimesed paarid, mis omakorda tekitab palju intriige.

NOOR PAAVST
Lavastaja: Paolo Sorrentino
IMDB: 8,4

Lenny Belardo ehk Pius XIII on ajaloo esimene Ameerikast pärit paavst. Ajaloo noorima ja sarmika mehe valimine nii tähtsasse ametisse võiks ju tunduda vaid eduka kampaania tulemusena, ent väline pilt võib olla petlik, eriti nende seas, kes on valinud oma teejuhiks müstilise Jumala. Vatikani kõige müstilisemaks tegelaseks osutub aga uus paavst ise - kaval ja naiivne, vanamoodne ning uuemeelne, kahtlev ja resoluutne, irooniline, pedantlik, haavatav ning armutu. Pius XIII asub üksinduse teele, et leida Jumal inimkonnale ja iseendale. Sarja režissöör on Oscari-võitja Paolo Sorrentino, peaosades Jude Law ja Diane Keaton.

Go3 pakub lisaks nendele sarjadele ja filmidele hulganisti põnevat sisu - midagi nii pere pisematele, spordisõpradele, filmi gurmaanidele ja tõelistele sarja fännidele. Kogu sisu on reklaamivaba ning mitmeid asju näeb enne tele-eetrit. Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid puuduvad