Täna
30. okt
8...11
4...9
Homme
31. okt
5...10
0...8

Sport

Hädas Himki üritab korvpalli Euroliigas Žalgirist võita

Foto: Pressimaterjal/TV3
14:05 08. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Moskva regiooni Himkil on probleeme nii mängijate vigastuste kui ka koroonaviirusega, kuid peab reedel korvpalli Euroliiga teises voorus kohtuma Kaunase Žalgirisega.

Arvatavasti ei saa pea pooled meeskonnast Vene klubi esindada. Aleksei Šved, Greg Monroe ja Stefan Jovic on vigastatud. Koroonaviiruse positiivse proovi andsid Janis Timma, Jordan Mickey ja Jevgeni Voronov.

Kui Mickey ja Timma järgmised koroonatestid on negatiivsed, võib neil avaneda võimalus mängida. Voronov on haige ja ilmselt ei saa mängus osaleda. Errick McCollum on pärast Ameerika reisi kohustuslikus karantiinis.

Lätist pärit tagamängija Dairis Bertans on valmis Himki klubi esindama. Esimese vooru mängus Ateena Panathinaikose vastu ei tabanud ta viimastel sekunditel kolmepunktiviset ja Himki kaotas 76:78. Tolles mängus korjas ta siiski 14 punkti, kuid tabas vaid ühe kolmese seitsmest. Timma viskas selles mängus 9 punkti ja tema efektiivsusnäitaja oli 12.

Esimeses voorus sundis Kaunase Žalgiris Kreekas alistuma Piraeuse Olympiacose 68:67.

Barcelona klubis, keda esindab lätlane Rolands Šmits, haigestusid koroonaviirusesse peatreener Šarūnas Jasikevičius ja tema abiline Darius Maskoliūnas. Nad ei viibi Peterburis sel reedel, mil Barcelona kohtub Peterburi Zeniidiga.

Esimeses voorus võitis Barcelona Moskva CSKA-d 76:66. Šmits kogus 12 minutiga 2 punkti. CSKA-s diagnoositi koroonaviirus teatavasti Nikola Milutinovil, Semjon Antonovil ja lätlasel Janis Strelnieksil.

Reedel ei mängi Milano Armani vastu Villeurbanne´i ASVELit esindav lätlane Rihards Lomazs, kes on kipus vigastusega. Prantsuse tiim kaotas esimeses voorus Valencia meeskonnale 63:65.

Baskonia klubi on kui Balti mängijate ühisrinne. Eestlane Sander Raieste, lätlane Artūrs Kurucs ning leedukad Rokas Giedraitis ja Tadas Sedekerskis võitlevad reedel Belgradis Crvena Zvezda vastu. Hooaja esimeses mängus alistati kodus Real Madrid 76:63. Raieste ei toonud sealt punkte, kuid võttis 3 lauapalli. Kurucs mängis vaid 1 minuti.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad korvpalli Euroliiga teisest voorust üle kuus mängu.

 

Ülekannete ajakava:

8. oktoober

20:15 Anadolu Efes - Fenerbahce (Go3),

21:45 Real - Valencia (TV3 Sport 2, Go3);

 

9. oktoober

18:45 Zenit St Petersburg - FC Barcelona (Go3)

19:45 Khimki - Žalgiris (TV3 Sport, Go3),

20:45 Panathinaikos - Olympiacos (Go3),

21:30 Armani - ASVEL (TV3 Sport 2, Go3).


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!