Täna
30. okt
8...11
4...9
Homme
31. okt
5...10
0...8

Sport

Brasiilia MMA legend kohtub UFC puuris tugeva ameeriklasega

Foto: Pressimaterjal
11:11 10. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Marlon Moraes vs Cory Sandhagen. Need UFC võitlejad lähevad vastamisi sel pühapäeval UFC võitlussaarel Abu Dhabis, Araabia Ühendemiraatides.

Duell saab toimuma kukk-kaalus (kuni 61,2kg). Matši näeb pühapäeva varahommikul kanalil TV3 Sport ja voogedastusteenuses Go3. Ülekanne algab 11. oktoobril kell 3.00 eelmatšidega.

32-aastane ja 168cm pikk Moraes on võitnud viis viimasest kuuest matšist. Viimases matšis eelmise aasta detsembris murdis ta ameeriklase Jorge Aldo. Läinud aastal kaotas Moraes tiitlimatši ameeriklase Henry Cave vastu. MMA karjääri jooksul on ta saavutanud 23 võitu ja vastu võtnud 6 kaotust. Moraes on hetkel UFC kukk-kaalu edetabelis esimene. Hetkel on kaalukategooria meistriks venelane Pjotr Jan.

28-aastane Sandhagen on vastasest 12cm pikem. Varasemalt on ta harrastanud ka korvpalli. Tal on ette näidata 12 võitu (4 nokaudiga) ja 2 kaotust. Viimases matšis kaotas ta ameeriklasele Ajamain Sterlingile, kes on edetabeli teine. Sandhagen on tabelis neljandal kohal.

Nii Moraes kui ka Sandhagen on varasemalt võidelnud sulgkaalus (kuni 65,8kg). Moraese UFC karjäär algas 2017. ja Sandhageni oma 2018. aastal.

Enne põhimatši on võimalik vaadata mitmeid huvitavaid eelmatše. Brasiillane Edson Barboza ja Soomet esindav Makwan Amirkhani võtavad mõõtu sulgkaalus. Raskekaalus (kuni 120,2kg) kohtuvad ameeriklane Ben Rothwell ja poolakas Marcin Tybura. Keskkaalus (kuni 83,9kg) võitleb brasiillane Markus Perez Lõuna-Aafrika esindaja Dricus Du Plessis´iga.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!