Inglise kõrgliigas ootab ees Manchester Unitedi ja Chelsea duell

uudised.ee

Juba rohkem kui seitse aastat pole Chelsea suutnud Inglise kõrgliigas Manchester Unitedit Old Traffordi staadionil võita. See õnnetu rekord võib lõpu saada sel laupäeval.

Viimane kord võitis Chelsea Inglise kõrgliiga matši Manchesteris 2013. aasta maikuus (1:0). Tõele au andes võideti Manchester Unitedit kõrgliigas viimati siiski 2017. aasta novembris (1:0).

Viimasest viiest mängust on Manchester United võitnud kolm ja viiki jäädi kahel korral. Kokku on punased kuradid Inglise kõrgliigas Chelsea vastu võitnud 17 matši, Chelsea on peale jäänud 18 korral ja 21 kohtumist lõppes viigiga. Teistel turniiridel on “aristokraadid” viimase viie aasta jooksul Machester Unitedit korduvalt alistanud. Selle aasta juulis võidutses Chelsea 3:1 FA Cupil.

Käesolevat Inglise kõrgliiga hooaega alustasid mõlemad aeglaselt. United kogus nelja mänguga vaid 6 punkti ja on ebaharilikul 15. kohal. Võimalik, et motivatsioon on tõusnud pärast UEFA Meistrite liiga hooaja alguses saavutatud magusat 2:1 võitu Paris Saint-Germaini üle.

Chelsea kogus viie matšiga kaheksa punkti ja on kaheksandal kohal. Meistrite liiga esimeses duellis mängiti kodus Sevillaga 0-0 viiki.

Meistritiitlit kaitsev Liverpool võõrustab laupäeval liiga uustulnukat Sheffield Unitedit, kellel on vaid üks punkt. Liverpoolil on 10 punkti ja sellega on nad kolmandal kohal.

Ootamatult juhib Everton pärast viit matši liigat 13 punktiga. Veel üks üllatus on see, et Aston Villa pole kaotanud ühtegi punkti. Nelja mängu järel ollakse edetabelis teised.

Telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3 kannavad reedest esmaspäevani üle kõik 10 mängu.

Ülekannete ajakava:

23. oktoober

21:50 Aston Villa - Leeds United

24. oktoober

14:20 West Ham United - Manchester City

16:50 Fulham - Crystal Palace

19:20 Manchester United - Chelsea

21:50 Liverpool - Sheffield United

25. oktoober

15.50 Southampton - Everton

18:15 Wolverhampton - Newcastle United

21:05 Arsenal - Leicester City;

26. oktoober

19:20 Brighton - West Bromwich Albion

21:50 Burnley - Tottenham Hotspur

Kommentaarid puuduvad