Euroliigas lähevad reedel vastamisi Baskonia ja Barcelona

uudised.ee

Neljapäeval algab korvpalli Euroliiga kuues mängudevoor. Lätlased lähevad omavahel vastamisi reedel, mil Barcelona üritab Baskonialt revanši saada.

Hiljutises Hispaania meistrivõistluste mängus võitis Baskonia kodus Barcelonat 82:71. Teisipäeval kaotas Šarūnas Jasikevičius juhendatav Barcelona ootamatult 73:77 UCAM Murcia klubile.

Sel hooajal on Barcelona Euroliigas võitnud neli mängu viiest ja Baskonia kaks kolmest. 

Barcelona jaoks on oluline roteeruv mängija lätlane Rolands Šmits. Keskmiselt toob ta 18 minutiga 7 punkti ja tabab 67% kolmepunktivisetest. Baskonias mängivad eestlane Sander Raieste ja lätlane Artūrs Kurucs. Mõlemad mängivad episoodiliselt ja pole veel Euroliigas punktiarvet avanud.

Moskva regiooni Himki ja nende peatreener Rimas Kurtinaitis üritavad saavutada hooaja esimest võitu. Himki võõrustab reedel Belgradi Crvena Zvezdat. Serblased triumfeerisid neljast mängust kahes. Himki on kaotanud kõik viis mängu. Nende lätlasest ääremängija Janis Timma toob keskmiselt 7,5 punkti ja tabab 50% kolmepunktivisetest. Tema kolleeg Dairis Bertans tabab keskmiselt 6,3 punkti, kuid tabab vaid 15% kolmestest.

LDLC ASVEL Villeurbanne ja lätlane Rihards Lomazs võitlevad kodus neljapäeval Kaunase Žalgirise vastu. ASVELi korvpallurid on koroonaviiruse tõttu sel hooajal mänginud vaid kahel korral ja kaotanud mõlemad. Žalgirise kontol on neli võitu viiest võimalikust. Lomazs sai veidi mänguaega ainult kohtumises Milano Armani vastu ja viskas seal kaks punkti.

Moskva CSKA, kes ei saa endiselt kasutada vigastusega eemal oleva Janis Strelnieksi abi, mängib neljapäeval Valenciaga. Vene tšempionid on viiest duellist võitnud vaid kaks, Hispaania meeskond kolm kohtumist neljast.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad neljapäeval ja reedel üle kuus Euroliiga mängu.

29. oktoober:

18:45 ASVEL - Žalgiris (TV3 Sport, Go3), 

18:45 CSKA Moscow - Valencia Basket (TV3 Sport 2, Go3), 

20:50 Maccabi - Fenerbahce (TV3 Sport, Go3);

30. oktoober

18:45 Khimki - Crvena Zvezda (TV3 Sport, Go3), 

20:45 Olympiacos - Anadolu Efes (TV3 Sport 2, Go3), 

21:15 Baskonia - Barcelona (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad