Kas Liverpool saab sel nädalal üle pika aja võidu?

uudised.ee

Tiitlikaitsja Liverpool pole Inglise kõrgliigas võitnud juba neli mängu järjest. Jürgen Kloppi meeskond üritab seda muuta neljapäeval kodumängus Burnley vastu.

Liverpool on kukkunud tabeli neljandaks 34 punktiga 18 mängu järel. Viimases matšis ei suutnud nad kodus murda Manchester Unitedit (0:0). Peale selle on Liverpool viimase nelja kohtumise jooksul löönud vaid ühe värava!

Samas ei sära ka Burnley meeskond  - nad on kaotanud kaks järjestikust mängu ja kukkunud 17. kohale. Nad on 17 mänguga kogunud 16 punkti. Huvitav on fakt, et eelmisel hooajal suutis Burnley võõrsil Liverpooliga 1:1 viiki mängida. Kogu liiga ajaloo jooksul on Burnley Liverpooli võitnud vaid korra 12 kohtumise jooksul.

Huvitav lahing ootab ees ka teisipäeval, mil Leicester City mängib kodus Londoni Chelseaga.

Leicester mängib hästi - nad on 18 mänguga kogunud 35 punkti ning on sellega kolmandal kohal.

Leicester City on viimase viie vooru jooksul saanud kolm võitu ja kaks viiki. Leicester City hooaja 11 võitu on hetkel kõrgliiga parim tulemus ja samal pulgal Manchester Unitediga.

Chelseal on küll võimsad mängijad, kuid siiski palju probleeme. Chelsea on viimasest neljast mängust võitnud vaid ühe ja 18 matšist kogutud 29 punktiga on nad seitsmendal kohal. Kusjuures Inglise kõrgliigas pole Chelsea Leicester Cityt võitnud juba viis mängu – neli viiki ja üks kaotus.

Fantastilisi esitlusi näidanud Manchester City katsub kolmapäeval jõudu Birminghami Aston Villaga. Manchester City on võitnud viis matši järjest ja pole kaotanud juba üheksa mängu. Manchester Cityl on 17 vooruga kogutud 35 punkti. Pep Guardiola meeskond võib tõusta tabeli liidriks. Manchester United juhib tabelit 37 punktiga, kuid on mänginud 18 korda.

Manchester City on viimase nelja mänguga löönud 10 väravat. Aston Villa on 26 punktiga 11. kohal, olles mänginud ainult 15 korral.

Kolmapäeval mängib Manchester United ühe liiga autsaideri, Londoni Fulhamiga, kes on 17 mängu järel 12 punktiga alles 18. kohal. 

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad teisipäevast laupäevani üle kuus matši. 

Ülekannete ajakava:

19. jaanuar

19:50 West Ham - West Bromwich Albion (TV3 Sport, Go3),

22:05  Leicester City - Chelsea (TV3 Sport, Go3);

20. jaanuar

19:50 Manchester City - Aston Villa (TV3 Sport, Go3),

22:50 Fullham - Manchester United (TV3 Sport, Go3);

21. jaanuar

21:50 Liverpool - Burnley (TV3 Sport 2, Go3);

23. jaanuar

21:50 Aston Villa - Newcastle United (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad