CSKA katsub reedel Euroliigas jõudu Bayerniga

uudised.ee

Lõunanaaber Janis Strelnieks mängib Moskva CSKA ridades aina tähtsamat rolli. Vene klubi võõrustab reedel Euroliiga mängus Müncheni Bayernit.

Lätlane on viimase kolme mängu jooksul platsil olnud keskmiselt 19 minutit, mida on rohkem kui varem. Strelnieks võib isegi kauem mänguaega saada kui CSKA liider Mike James meeskonnast lahkuma peaks. Strelnieks viskab keskmiselt 5,6 punkti ja viskab kolmepunktiviskeid 42,9% täpsusega. 

Hetkel on James meeskonnast eemaldatud, sest läks treeningu ajal väidetavalt meeskonnakaaslase Tornike Shengeliaga kaklema ja kritiseeris klubi esindajaid, kuna need ei tahtnud teda vanaisa matustele lubada.

Euroliiga liider Barcelona (16 võitu, 6 kaotust) kohtub neljapäeval Piraeuse Olympiacosega (11 võitu, 11 kaotust). Kataloonia meeskond ja seal mängiv lätlane Rolands Šmits on saanud viis võitu järjest. Olympiacos on alles 11. kohal. Šmits viskab keskmiselt 7,1 punkti ja võtab 3,6 lauapalli.

Turniiri absoluutne autsaider Moskva regiooni Himki (2 võitu, 20 kaotust) mängib neljapäeval Istanbuli Fenerbahcega (12 võitu, 10 kaotust). Viimane on võitnud seitse mängu järjest.

Himki ääremängija Janis Timma on vigastuse järel taas mängimas. Ta viskab keskmiselt 7,7 punkti ja võtab 3 lauapalli. Lätlane Dairis Bertans on viimastes mängudes taset näidanud. Viimases mängus Bayerni vastu viskas ta 15 punkti ja kahe viimase mängu keskmine on tal 12,5 punkti. Hooaja keskmine on tal siiski tagasihoidlik – 5,5 punkti.

Kuuendal kohal olev Kaunase Žalgiris (13 võitu, 9 kaotust) kavatseb reedel võita kriisi olevat Vitoria Baskoniat (13 võitu, 9 kaotust). Viimane on kaotanud juba neli mängu järjest samal ajal kui Žalgiris on viimasest kümnest mängust võitnud kaheksa.

Eestlane Sander Raieste ja lätlane Arturs Kurucs saavad Baskonias episoodiliselt mänguaega. Baltikumi “ühistiimis” mängivad ka leedulased Rokas Giedraitis ja Tadas Sedekerskis.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad neljapäeval ja reedel üle kuus Euroliiga mängu.

Ülekannete ajakava:

28. jaanuar

18:45 Khimki – Fenerbahce (Go3), 

20:45 Olympiacos – Barcelona (TV3 Sport 2, Go3), 

21:30 Armani – Zenit (Go3);

29. jaanuar

18:45 CSKA – Bayern (TV3 Sport 2, Go3), 

20:45 ALBA – Real (TV3 Sport 2, Go3), 

21:45 Baskonia – Žalgiris (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad