Inglise kõrgliigas tuleb halastamatu Londoni derbi

uudised.ee

Neljapäeval kohtuvad omavahel Tottenham Hotspur ja Chelsea. See vastasseis pakub huvi jalgpallisõpradele üle kogu maailma. Põnevaid kohtumisi on sel nädalal veelgi.

Mõlemal meeskonnal on võimalus saada nelja tugevama sekka, kuid mõlemad mängivad ebastabiilselt ja on tabelis ebatavaliselt madalal positsioonil.

Tottenham Hotspur kukkus kahe kaotuse järel kuuendale kohale – 20 mänguga on kogutud 33 punkti. Viimases voorus suudeti 1:0 kaotada tagasihoidlikule Brightoni klubile.

Chelsea on samade punktidega seitsmendal kohal, kuid on maha pidanud ühe mängu rohkem. Chelsea vahetas hiljuti peatreener Frank Lampardi välja sakslase Thomas Tucheli vastu. Viimase juhtimisel saadi kahe viimase mänguga neli punkti. Kusjuures Tottenhami peatreener José Mourinho on varem juhtinud ka Chelseat, mis valab veelgi õli tulle.

Hooaja esimene duell lõppes 0:0 seisuga. Viimasest neljast omavahelisest kohtumisest Inglise kõrgliigas võitis Chelsea kolm ja üks jäädi viiki.

Tabeliliider Manchester City on võitnud kaheksa mängu järjest ja katsub kolmapäeval jõudu Burnley meeskonnaga. Manchester City on 20 mänguga kogunud 44 punkti. Burnley on 20 vooru järel 22 punktiga alles 16. kohal. 

Valitsev meister Liverpool kohtub kolmapäeval kodus Brightoniga. Viie järjestikuse ebaeduka mängu järel alistas Liverpool kaks vastast ja hüppas tabelis kolmandale kohale 21 mängu järel kogutud 40 punktiga.

Brightoni jalgpallurid näitavad aina paremat vormi. Viimase kolme mänguga koguti seitse punkti, kuid siiski ollakse 21 mängu ja 21 punktiga 17. kohal. Huvitava faktina lõppes Liverpooli ja Brightoni hooaja esimene duell 1:1.

Tabelis teisel kohal olev Manchester United mängib teisipäeval Southamptoniga. Manchester Unitedil on hetkel seisak – viimase kahe vooruga on nad kogunud ainult ühe punkti. Kokku on nad 21 mänguga korjanud 41 punkti. Southampton, millel oli vahepeal päris hea minek, on hetkel kriisis – nad on kaotanud kolm mängu järjest. Neil on 20 mängu järel 29 punkti ning on sellega tabelis 11. kohal.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad 2. – 4. veebruarini üle 9 Inglise kõrgliiga mängu.

Ülekannete ajakava:

2. veebruar

19:50 Wolverhampton - Arsenal (TV3 Sport, Go3),

22:05 Manchester United - Southampton (TV3 Sport, Go3),

22:05 Newcastle United - Crystal Palace (TV3 Sport 2, Go3);

3. veebruar

19.50 Burnley - Manchester City (TV3 Sport, Go3),

19.50 Fullham - Leicester City (Go3),

21:20 Leeds United - Everton (TV3 Sport 2, Go3),

22:05 Aston Villa - West Ham United (Go3)

22:05 Liverpool - Brighton (TV3 Sport, Go3);

4. veebruar

21:45 Tottenham Hotspur - Chelsea (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad