Sander Raieste meeskonnal on taas võimalus alistada Madridi Real 

uudised,ee

Nelja Balti riikide mängijaga Vitoria Baskonia on naasnud võidulainele ning sel reedel on neil taas võimalus alistada võimas Madridi Reali meeskond.

Baskonia (10 võitu, 13 kaotust) alistas hiljuti Kaunase Žalgirise (81:68) ja on nüüd Euroliiga 13. kohal. Madridi Real (15 võitu, 8 kaotust) on tabelis neljas. Esimese omavahelise mängu sel hooajal kaotas Real 63:76. 

Sander Raieste sai pärast pikka pausi eelmises mängus Villeurbanne’i Asveli vastu viis minutit mänguaega. Keskmiselt korjab ta kuue minuti jooksul 1,2 lauapalli. Hooaja jooksul on ta seni mänginud kuues Euroliiga kohtumises. Lätlane Arturs Kurucs toob Baskoniale keskmiselt viie minuti jooksul 0,8 punkti. Baskonia eest mängvad ka leedukad Rokas Giedraitis ja Tadas Sedekerskis.

Euroliiga liider Barcelona (17 võitu, 6 kaotust) ja nende jõuline ääremängija lätlane Rolands Šmits lähevad sel nädalal seitsmenda järjestikuse võidu järele. Barcelona võõrustab neljapäeval 9. kohal olevat Istanbuli Anadolu Efesit (12 võitu, 10 kaotust).

Türgi meeskond on viimasest seitsmest mängust võitnud viis. Hooaja esimese omavahelise mängu võitis Anadolu Efes 86:79.

Hetkel Euroliiga tabelis teist kohta hoidev Moskva CSKA (16 võitu, 7 kaotust) kohtub neljapäeval Valenciaga (11 võitu, 12 kaotust). Hispaania meeskond on tabelis 11. kohal.

Nii CSKA kui ka Valencia on hetkel kriisis. CSKA on võitnud vaid ühe viimasest neljast mängust ja Valencia on võitnud vaid ühe kohtumise viimasest seitsmest.

CSKA mängijal, lätlasel Janis Strelnieksil ei vedanud viimases kahes kohtumises. Ta viskas keskmiselt vaid 1,5 punkti ja tema efektiivsusnäitaja oli negatiivne. Selle hooaja mängu keskmine on tal 5,1 punkti ja kolmepunktivisetel 40,9% täpsus.

CSKA read said hiljuti suure kaotuse kui peamine keskmängija Nikola Milutinov tõsise õlavigastusega hooaja lõpuni mängust välja jäi.

Kaunase Žalgiris (13 võitu, 10 kaotust) üritab endiselt võidelda koha eest play-off-mängudes. Nad on hetkel seitsmendal kohal ja kohtuvad neljapäeval kodus Belgradi Crvena Zvezdaga (7 võitu, 16 kaotust). Viimane on tabelis eelviimane, 17. kohal.

Serbia meeskond on hetkel kaotanud neli mängu järjest. Esimeses omavahelises duellis oli 75:69 tugevam Žalgiris.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad sel nädalal üle seitse Euroliiga mängu.

Ülekannete ajakava:

4. veebruar

19:45 Žalgiris - Crvena Zvezda (TV3 Sport, Go3), 

21:45 Barcelona - Anadolu Efes (TV3 Sport 2, Go3), 

21:45 Valencia - CSKA (Go3);

5. veebruar

19:30 Fenerbahce - Zenit (TV3 Sport, Go3), 

20:45 Olympiacos - Panathinaikos (TV3 Sport 2, Go3), 

21:30 ASVEL - Armani (Go3), 

21:45 Real - Baskonia (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad