Täna
05. dets
-14...-3
-18...-4
Homme
06. dets
-17...-6
-22...-7

Sport

UFC puuri raputavad nädalavahetusel raskekaallased

Foto: Pressimaterjal
10:01 05. veebruar 2021
Autor: uudised.ee

Sel nädalavahetusel lähevad Las Vegases vastamisi kuulsad raskekaallased taanlane Alistair Overeem ja venelane Aleksander Volkov.

40-aastane ja 193cm pikk Overeem on UFC raskekaallaste (kuni 120,2kg) edetabelis viiendal kohal. Overeem, kelle isa on jamaikalane, on maha pidanud juba 65 MMA matši. Neist on ta võitnud 47 (25 nokaudiga) ja kaotanud 18. Ta on võitnud järjest kaks matši ja viimasest viiest vastasest nelja. Septembris alistas ta brasiillase Augusto Sakai.

Kunagine kikkpoksija Overeem on endine K-1 World Grand Prix võitja ning MMA organisatsioonide Strikeforce ja Dream meister. Overeem on üks vaid kahest mehest maailmas, kes on olnud nii K-1 kui ka MMA organisatsiooni tšempion. UFC meistriks ta siiski veel saanud pole. 2016. aasta tiitlimatšis kaotas ta ameeriklasele Stipe Miocicile, kelle käes on meistrivöö siiani.

32-aastane ja 201cm pikk Volkov on UFC tabelis vaid üks aste madalamal – kuues. MMA võistlustelt on venelane saanud 32 võitu (21 nokauti) ja 8 kaotust. Viimases matšis alistas ta ameeriklase Walt Harrise.

Põnev saab olema ka kukk-kaalu (kuni 61,2 kg) kategooria matš ameeriklaste Cory Sandhageni ja Frankie Edgari vahel.

28-aastane ja 180cm pikk Sandhagen on hetkel kukk-kaalu edetabelis teisel kohal. MMA karjäärist on tal ette näidata 13 võitu (5 nokaudiga) ja 2 kaotust.

Tema vastane Frankie Edgar on 11 aastat vanem ja 12cm lühem. Ta on endine UFC maailmameister kergekaalus (kuni 70,3kg). Edgar on võitnud 24 matši (7 nokaudiga) ja kaotanud kaheksa. Kukk-kaalu edetabelis on ta hetkel neljandal kohal.

Enne põhimatše on võimalik vaadata nelja eelmatši. Naiste kukk-kaalus ootab ees põnev duell ameeriklaste Marion Reneau ja Macy Chiassoni vahel.

Otseülekanne Las Vegasest algab kanalil TV3 Sport ja voogedastusteenuses Go3 7. veebruaril kell 3.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!