Kas Manchester United sõidab ka Tottenham Hotspurist üle?

uudised.ee

Manchester Cityl on hetkel Inglise kõrgliigas 10 järjestikust võitu. Laupäeval üritab neile Londonis piiri panna Tottenham Hotspur.

Suurepärases vormis Manchester City alistas viimases voorus isegi valitseva meistri Liverpooli 4:1. Pep Guardiola mängijad juhivad edetabelit 22 mängu järel kogutud 50 punktiga. Nimetatud kümnes mängus tabas Manchester City 25 väravat ja lõi mööda ainult kaks! Teiste liigade mänge arvestades on City võitnud juba 13 järjestikust duelli.

Viimati kaotas City eelmise aasta 21. novembril Tottenhami jalgpalluritele 0:2. Viimases matšis võitis Tottenham West Bromwich Allbioni 2:0 ja lõpetas kolmemängulise kaotusteseeria.

Jose Mourinho juhitav Tottenham Hotspur on 22 mänguga kogutud 36 punktiga kaheksandal kohal. Kolmest viimasest omavahelisest mängust Inglise kõrgliigas on Tottenham Hotspur võitnud kaks ja korra jäädi Cityga viiki. Kokku on Tottenham kõrgliigas City alistanud 25 korral, kaotanud 15 korral ja seitsmel korral jäänud viiki. Boonuseks näeme pühapäeval Euroopa ühtede parimate treenerite Guardiola ja Mourinho vastasseisu.

Ka laupäevane Leicester City ja Liverpooli duell peaks olema huvitav. Liverpool on endiselt 23 mängu järel kogutud 40 punktiga neljandal kohal. Leicester City on tabelis kolmas, nad on sama arvu mängudega kogunud 43 punkti. Hooaja esimese omavahelise duelli võitis Liverpool 3:0. Hetkel on Liverpool kaotanud kaks mängu järjest.

Tabelis teist kohta hoidev Manchester United katsub pühapäeval jõudu autsaider  West Bromwich Albioniga. Manchester Unitedil on 23 mängu järel 45 punkti. West Bromwich on sama arvu mängudega kogunud vaid 12 punkti, nad on viimasest viiest kohtumisest kaotanud neli ja korra jäänud ka viiki. West Bromwich on sel hooajal võitnud vaid kaks mängu.

Telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3 kannavad laupäevast esmaspäevani üle üheksa Inglise kõrgliiga matši.

 

Ajakava:

13. veebruar

14:20 Leicester City – Liverpool,

16:50 Crystal Palace – Burnley,

19:15 Manchester City -Tottenham Hotspur,

21:50 Brighton - Aston Villa;

 

14. veebruar

13:50 Southampton – Wolverhampton,

15:50 West Bromwich Albion - Manchester United,

18:20 Arsenal – Leeds,

20:50  Everton - Fulham;

 

15. veebuar

21:50 Chelsea - Newcastle United.

Kommentaarid puuduvad