Teisipäeval pakub UEFA Meistrite liigas põnevust PSG ja Barcelona matš

uudised.ee

UEFA Meistrite liiga mängud jätkuvad sel nädalal pärast pausi. 16. vooru esimesed kohtumised peetakse teisipäeval ja kolmapäeval. Erilist huvi pakub teisipäevane Barcelona ja Paris-Saint-Germaini duell.

Ka 2017. aastal ristusid nende kahe meeskonna teed 16. voorus. PSG võitis Barcelonat kodus 4:0 kuid kaotas võõrsil 6:1. Neymar lõi tookord Barcelona eest kaks väravat, kuid nüüd mängib Paris-Saint-Germainis. Selles matšis ta siiski ei osale, sest on nagu ka teine PSG staar Angel Di Maria hädas vigastusega.

Euroopa turniiridel on Barcelona ja Saint-Germain kohtunud 11 korral. Viiel korral võitis Barcelona, kolmel PSG ning kolm jäädi viiki.

Eelmisel hooajal marssis PSG finaali, kuid kaotas Müncheni Bayernile 0:1. Sel hooajal edestas PSG H-grupis kõiki vastaseid, sealhulgas Leipzigi ja Manchester Unitedit. Alagrupi mängudes sai PSG neli võitu ja kaks kaotust.

2019-2020 hooajal kaotas Barcelona veerandfinaalides ja pidi üldarvestuses tunnistama Bayerni 2:8 paremust. Sel hooajal on Barcelona G-grupis võitnud viis matši ja kaotanud vaid ühe, kuid jäi kehvema väravatesuhtega teiseks. Alagrupi esikoha võttis Torino Juventus.

Kodustel meistrivõistlustel ei sära kumbki meeskond. Barcelona on Hispaania meistrivõistlustel kolmas. Liider Atletico Madrid on ees kaheksa punktiga ja on maha pidanud ühe mängu vähem. PSG on Prantsuse liigas teine. Tabelit juhib ühepunktise eduga Lille meeskond. Kusjuures PSG sai sel hooajal endale uue peatreeneri, argentiinlase Mauricio Pochettino, kes on varem töötanud Londoni Tottenham Hotspuriga. Pochettino vahetas välja sakslase Thomas Tucheli, kes juhendab nüüd Londoni Chelseat.

Teisipäeval võõrustab Leipzig Liverpooli, kes pole viimasel ajal Inglise kõrgliigas säranud. Kolmapäeval mängib Porto Itaalias Juventusega ja Sevilla kohtub Dortmundis Borussiaga. Ülejäänud kaheksa klubi lähevad vastamisi järgmisel nädalal.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 näitavad sel nädalal kõiki nelja matši.

Ülekannete ajakava:

16. veebruar

21.50 Leipzig - Liverpool (TV3 Sport 2, Go3),

21.50 Barcelona - Saint-Germain (TV3 Sport, Go3);

17. veebruar

21.50 Porto - Juventus (TV3 Sport, Go3),

21.50 Sevilla - Borussia (TV3 Sport 2, Go3).

Kommentaarid puuduvad